Erysimum Cheiri
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 07.03.2010.
- Pohvaljen
- 169
Bravo, i šta sada? Kako je ovo tvoje kopanje doprinelo kvalitetu diskusije? Već ti piše da si expert - nema šta da se dokazuješ. Bravo još jednom.
relja":1z692fo0 je napisao(la):Za to i nije bila potrebna neka naročita pamet - to su bile činjenice i onda, pa su i danas.
A ako te smara nešto što je neko napisao, a pri tome ne tangira ni tebe lično niti imaš drugačije mišljenje, zar je to toliko stražno neizdrživo da mora da se prokomentariše?
A kao što rekoh, reagovao sam na članak koji kasni više godina.
relja":2iovo4ii je napisao(la):Prvo - ako je tebi dobro, onda OK.
Drugo - Daljina toplane? Odmah perko puta, i toliko je velika da se može ignorisati. Ružan pogled, čak i inženjeru. Usput, između toplane i bloka 70 se nalazi blok 70a, a rastojanje od tog bloka do toplane je isto kao i rastojanje od toplane do Belvila.
Treće - Depo GSP-a, se nalazi odmah preko ulice. Nije ga "pregazilo vreme", nego je neko zidao stanove pored njega, što je suludo, ali izgleda da svaka roba ima kupca. Sasvim sigurno se neće cela tramvajska garaža seliti negde drugde zbog Belvila, niti će se tramvajska mreža ponovo projektovati i graditi zbog nezadovoljnih kupaca novih stanova. Preseljenje nije planirano, a ni Grad, ni GSP niti ceo ostatk Beograda nema interesa za tako nešto.
Što se tiče veće cene stanova u bloku 70: ako se radi o ceni stanova u niskim zgradama pored Save - potpuno razumem ako su veće od Belvila
loyola":3hroelia je napisao(la):Pa to je puknes pare da budes "elita" a dobijes gsp u dvoristu. Bas ce zbog vas da sele garazu, jer "eliti" smeta. Imam prijatelje koji su kupili stan u belvilu, i posle nekoliko godina isti iznajmljuju jer ne mogu normalno da zive u istom.
Sister":361bngpk je napisao(la):Meni je belvil super, sve što sam htela, dobila sam. To je moje iskustvo.
laki72":3ivx7o09 je napisao(la):Sister":3ivx7o09 je napisao(la):Meni je belvil super, sve što sam htela, dobila sam. To je moje iskustvo.
Super, drago nam je zbog tebe.
Ajd sad ostavi se onda GSP-a i ubedjivanja da garazi tu nije mesto, jer "sto si htela, dobila si"
:smile:
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2