Igor":w8v2lq0x je napisao(la):
Nevenkovic":w8v2lq0x je napisao(la):
Klijent ti je glup ako je u ovom trenutku platio punu cenu za A blok.
Kakva je ovo nekorektna izjava a potom kasnije kazes da je vasa ~2K cena bila trzisna za gradnju manjeg kvaliteta nego ABlok.
Belka ne prati temu, mogao je da procita da kes kupci koji odmah placaju imaju popust. Puna cena vazi za one koji bi da placaju u ratama ili da uzimaju kredite, za potpis ugovora je dovoljno 10%, ostatak moze da se plati po okoncanju radova, pre useljenja, u takvim slucajevima je malo teze cenjkati se, sa kesom u "dzepu" dogovor oko cene ide dosta lakse. Useljenje u objekte prve faze ce biti tacno za godinu dana, tih 90% ostatka je mogao da oroci u banci i sa bar 2,5 % umanji krajnju cenu (ako vec nije uspeo da ili pitao da smanji cenu).
Ne bi bilo lose da je projekat Belville bio moj, sada bi gledao fudbal u Brazilu, kupao se na Ipanemi i kad pobegnem od zene j..o bi drugarice Andrijane I Zizele, ali na zalost nije
Ja se uglavnom trudim da budem jasan i precizan (kada hocu
, u ovom slucaju je vrlo jasno napisano :
Nevenkovic":w8v2lq0x je napisao(la):
Ta cena je bila u skladu sa trzistem u tom trenutku.
Ne moze se tadasnja trzisna situacija stavljati u istu ravan sa danasnjom i praviti komparacija cena. Prodaja Belvilla je pocela u julu 2008. glavni udar se desio u prva 3 meseca prodaje. Tadasnja prosecna plata (ta 3 meseca) je bila nesto preko 40.000 rsd. ista tolika je i danas. S tom razlikom sto je kurs rsd/eur ta 3 meseca bio 77-81, danas je 115. U tom kontekstu ovi podatci mogu da posluze kao osnova (mala) za neko poredjenje.Drugacija privredna konjuktura u zemlji i okruzenju, ocekivanja, projekcije, odnos zaposlenih u privatnom i drzavnom sektoru...
Uostalom vrati se par strana unazad (ako si zaboravio) prvi sam objavio cene, nivo opreme i napisao da je Ablok u nivou opremljenosti i ekskluzivnosti dosta iznad Belvilla. Nicim ja ne branim niti hvalim Belville, na samom pocetku tog topika napisah da je tamo u pitanju srednji nivo kvaliteta i opreme, i dan danas stojim iza toga i isto to vazi i u ovom trenutku kada se poredi sa ostalom gradnjom u gradu.
DusanBG":w8v2lq0x je napisao(la):
Mada onda ponovo ne razumem zasto ne spuste cenu i rasporadaju sve u par meseci.
Evo i Dusan ne cita topik ili ne veruje cika Nevenkovicu