Nevenkovic
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 27.02.2010.
- Pohvaljen
- 63
E tu sam ti ja totalno qrate sreće, pa moram da gledam u tebe a nemam oči da te vidim. Shebala me totalno neven-istočna orijentacija, par kilometara ispred mene nema ništa i ako mi ikada padne na pamet da probam život u Belvilu (meni neće al ko zna šta će pasti na pamet ovoj mojoj kad postane full) jedina uzdanica ćeš mi biti ti pošto mi je tvoj soliter u bl. 23 najbliži na udaru i pogledu, uz uslov da mi full odobri sredstva za nabavku dalekozornog uvećala ili još bolje teleskopa.( u šta čisto sumnjam, im'o ja komada dva i služili mi za qratz tj čučali u rezervi za ovakve slučajeve, al poklonismo ih nekim prijateljima lovcima, kao nama uopšte ne trebaju, nego ko sme da se buni i objašnjava njihovu stvarnu svrhu i primenu) Ako se to desi, ja ću te na vreme obavestititi, ali molim te da i ti meni vratiš informaciju gde da uperim a gde ne teleskop, kako me slučajno ne bi srčka strefila sve u cvetu starosti. Ovde je posebno bitno napraviti serioznu distinkciju između srpskog slenga za fatalni srčani udar (med. myocardial infarction, prim.a.) i meni posebno omiljene makedonske kletve srčka te fatila. (kasnije još o fatanju)pufna69":2dui0eq0 je napisao(la):nema veze sto vam je stan u budzaku,
definitivno win-win situacija
niki, jel' vidiš sad stra'otne posledice pogrešnog izbora orijentacije. :bash:
a ti vučko sad sigurno kapiraš moju neskromnu skromnost i polovičan izbor koji je pao na klimu. Ona to u stvari nije nego je iznuđeni i jedini mogući posledični izbor loše orijentacije. Kakav sam ja tupan, umesto u budžak, ja u pufnu.
Evo njega opet. Već ti jednom objasnih, al džaba ti ga, moram opet, kad ćeš konačno da počneš da slušaš ne grand paradu nego dvotačka pa grand pa dvotačka t.j. nevenkovića.Dakle opet, od ferke i fajta nema ništa, mogu samo veš da nafajtam, pre nego što ufatim peglu. Doduše, do groba zahvalan čika Bošu sto je izmislio neku mašinu za sušenje koja fercera tako da peglanje za najveći deo garderobe nije potrebno, te sam se tako spasio ove vrste fajtanja. Čak ni o fajtanju (fatanje mi se ponekad i omakne sa sve navučenim zavesama i spuštenim roletnama, ništa za voajere) Polu-nadžaka ne pomišljam da sanjam, ne plaše me NGO i ombudsmani, nego radila bi tu bato kama na spavanju garant, hebeni geni skroz, pola familije rasuto po Engleskama, Amerikama i Australijama od '45-e, a još uvek ni pismom ne smeju da se jave. Pokušaj da zamisliš kako bi ti prošao kada bi učinio jedan pogrešan korak. Dakle ništa od fajta i fatanja, zaboravi.grado":2dui0eq0 je napisao(la):
je pala temperatura pa mi ne trebaju klime.grado":2dui0eq0 je napisao(la):poslednjih nekoliko dana
sitno brojim. Ili ti sitnooooooo. E to ti je u moje vreme služenja drugu Titi bilo omiljeno arlaukanje neprofilisanih džiber pripadnika vojske ( a takvih je bilo barem jedno 98%) kada im ostane manje od 10 dana do odlaska kući. A meni ostalo manje od 10 dana od odlaska od kuće. Kakav je tu uticaj bio izvršen na moju malenkost nemam pojma, ali je evidentno da nešto postoji. Tako da eto mene za koji dan kod zapadnih komšija da im dopunim budžet, mnogo mi ih nešto žao, pokrade ih onaj bivši premijer toliko da su morali da ga smeste u vaspitno-popravnu ustanovu zatvorenog tipa na duži period ( ovi naši su mnogo skromniji, da ne kažem da su qrtoni u poređenju sa najjačim u kraju, smeste se nakon isteka mandata doživotno u vilu na Dedinju i bez preke potrebe ne proviruju preko 3m visoke ograde, dok su opozicionari još skromniji, oni su u stanovima od 600-700k i grcaju dok otplaćuju visoke rate kredita). Čekam samo još da vidim gde će se viceguverneri smestiti nakon par dana podizanja, a potom vraćanja kursa u normalu a sve u cilju poboljšanja međudržavnih odnosa sa Kraljevinom Belgijom, grupom Delhaiz i čika Miškom.grado":2dui0eq0 je napisao(la):poslednjih nekoliko dana
I sad ko bude pitao kakve sve veze ovo ima sa Belvilom taj nije dobro čitao. Ni mene, a ni one pre.