jovanovm
Advanced
Zar mi nemamo zakon o bankrotu? Ja znam da u SAD se briše crta posle 7 godina, tj. ako proglasiš bankrot, posle 7 godina puj pike ne važi.
Cobretti":3ddq47ks je napisao(la):I nekako ponovo kupio svoj stan, preko zene ili neke fiktivne varijante, ostalo bi mu da placa 70.000+40.000=110.000evra.
Dakle vec sa tom varijantom bi sebi skinuo sa grbace oko 15.000 evra.
Cobretti":vtbsma4u je napisao(la):Sta ako prodaju nas stan iz price, ne za npr. 70.000 e, vec za 30.000evra?
Evo bas me zanima kako je to dalje reseno u ugovorima, zasto se sad reklamira na TV ono osiguranje za slucaj nemogucnosti placanja rata kredita?
Paja":12h4hlja je napisao(la):Veoma smo nezadovoljni Vektorom. :notok:
Nazvali smo da reklamiramo kvar (nema ni Interneta ni TV) na sta su oni rekli da ce poslati ekipu. To je bilo u subotu i evo ekipa jos nije stigla. :bash:
Da li bi neko od komsija moga da ponovi post koje su nase druge mogucnosti jer mislimo da ih odjavimo cim steknemo uslove za raskid ugovora. Kakva su vasa iskustva sa drugim provajderima? Hvala unapred
Paja":lcpej7yb je napisao(la):Veoma smo nezadovoljni Vektorom. :notok:
Nazvali smo da reklamiramo kvar (nema ni Interneta ni TV) na sta su oni rekli da ce poslati ekipu. To je bilo u subotu i evo ekipa jos nije stigla. :bash:
Da li bi neko od komsija moga da ponovi post koje su nase druge mogucnosti jer mislimo da ih odjavimo cim steknemo uslove za raskid ugovora. Kakva su vasa iskustva sa drugim provajderima? Hvala unapred
djBobo":3h2num3s je napisao(la):Kupio sam stan u Blevilu, po sadasnjim cenama, ...
Paja":q7j3d8yj je napisao(la):Tacno tako. I mi bas sada aktivno gledamo da kupimo jos jedan stan Cene stanova nisu bas pale iako se ovde mnogo o tome pise pa cekamo da euro jos malo padne
PajaCene stanova nisu bas pale iako se ovde mnogo o tome pise[/quote":3cjfnqcf je napisao(la):I jos da dodam da smo gledali jedan veci stan u Belvilu kome je cena pala ali ne nesto mnogo i cena je pala samo velikim stanovima.
Paja":p3pogj0g je napisao(la):Svi nasi gosti iz inostranstva kazu da nam je lepo u Belvillu.....
Ovo sto je ostalo zaista i ne vredi bas nesto.....
Meni jedino smeta nedostatak reciklaze za plastiku...
Anabela":1fir0j9j je napisao(la):Prosle godine sam kupila sebi kosulju u Massimo Dutti za 60 eura, pre par dana vidim u Barseloni istu takvu za 14 Eura....i kupim je ponovo :laugh: Zakljucak: mozda cu bas ja da kupim tu malu garsonjericu 500 Eura m2 ( onu istu koju je Grado nameracio)
pufna69":1ygjo1s0 je napisao(la):PajaCene stanova nisu bas pale iako se ovde mnogo o tome pise[/quote":1ygjo1s0 je napisao(la):I jos da dodam da smo gledali jedan veci stan u Belvilu kome je cena pala ali ne nesto mnogo i cena je pala samo velikim stanovima.
uh... ti ili nisi citao/shvatio da sada b67 prodaje tipove 1 i 2c za tih 70k tj 100k pa mislis da su to opet pretpostavke ili blago tebi ako smatras da pad sa 1950e/m2 na 1450 tj 1540e/m2 nije u stvari pad za preko 25% tj 20% ili tacnije nije cena ove strukture manja za 500 tj 410 eura/m2
a sto neko rece gore, ni to nije sve ... vec nude neke pregrade, a verovatnoca je da mozes i parking mesto da dobijes za dzabe uz malo pregovora ako si zaista zainteresovan kupac
Trauma visokih spratova je potpuno logicna, u situaciji kada u gradu ima gomila zgrada bez liftova, a restrikcije struje koje na svu srecu polako zaboravljamo su svakako ostavile dubok trag u nacinu razmisljanja onih koji su prezivljavali pentranje stepenicama na XY sprat i pored postojanja liftova u istim, cije je neodrzavanje dodatno podrzavalo teoriju kvalitetnog zivljenja na spratovima 1-2.Paja":1sgjwvgd je napisao(la):Ovde je opet nesto sto nije u BG logicno - visi sprat visa i cena pa ko voli (i ima) nek izvoli
Bez ikakve zle namere, čisto me interesuje, kako je buditi se sa sunčevim zracima na 38 stepeni celzijusa?Anabela":1xtr5qn0 je napisao(la):Meni licno je osvetljenost stana najvaznija osobina u odabiru stana( steceno iz licnog iskustva) ... a to se postize visim spratovima i polozajem zgrade...u Srbiji se to ne gleda na taj nacin...al stvar ukusa, ali i rizika ( prokisnjavanja i neispravnih liftova).... kad sam kupovala stan u Belvillu( mozda ce nekome biti smesan ovaj podatak): gledala sam da mi stan bude maksimalno osvetljen i da me ujutru bude jaki suncevi zraci.....lepo je zapoceti dan veselo