niki":24ui9mt0 je napisao(la):
al se nadjoste vas dvojica jarana, prepuni doskocica
Sad ću ti ja objasnim kako i zašto je izmišljen i kakva je svrha i primena klima uređaja i kakva je štetnost ultraljubičanstvenog zraka poteklog od izvora života koji u 7handrid30 gađa u vrh organa za disanje kao najisturenije tačke tela do koje ljubičanstveni dopiru ( a nepokriveni su jorganom ili čaršavom) i realnoj opasnosti nastanka melanoma (na levoj ili desnoj nozdrvi zavisi isključivo od pozicioniranja kreveta u odnosu na prozor(e) a ne od orijentacije spavaće sobe) kao i zbog toga što roletne nisu spuštene do kraja a zavese raširene uz dalju permanentnu opasnost od dehidracije i gubitka svesti ili nesvesti, (zavisi kako kod koga, ovim drugim, aka i nekim na forumu, ionako svejedno).Ono najisturenije tačke tela treba shvatiti uslovno, u ranim jutarnjim satima kod nepokrivenih mlađih muških i konstantno kod obdarenijih ženskih osoba su to neke druge tačke.Sve to vuče i posledicu preteranog rada znojnih žlezda na +38 ( u 7 handrid 30, moram malo i ove brojeve jer funkcionalno nepismen ne znam da li je lingvistički korektno frti ili trti, ako je trti gradolog će da dobije čudne asocijacije, a onda odosmo u ludake, u svakom slučaju preskoči ovaj deo u zagradi) što proizvodi nedostatak minerala u organizmu i samim tim dovodi do pogoršanje opšteg zdravstvenog stanja, ali u krajnosti ipak neuključivanje gorepomenutog uređaja donosi mesečnu uštedu od par stotina komada nečega poprilično bezvrednog u narodu znanog kao dinar koji će se multiplikovano i za poreske vlasti misteriozno izgubiti prilikom prve neizbežne posete doktoru Miti, s tim što možemo dalje elaborirati i o pozitivnim efektima ovakvog postupanja i grinologiji(nikako gradologiji) t.j. neutrošenoj električnoj energiji, smanjenoj količini sprženog kolubarskog uglja i u atmosferu neizbačenog CO2, što će vremenom omogućiti potpuno obnavljanje ozonskog omotača i samim tim eliminisati potrebu za navlačenjem zavesa i spuštanjem roletni , a što dovodi do konačnice da orijentacija spavaće sobe postaje nebitna, isto kao i jorgani i čaršavi. ( meni svakako već i sada, ja koristim frotirski prekrivač) a bogami i ruši čitavu teoriju o poželjnosti i kvalitetu življenja i stanovanja na određenoj strani sveta.
Ako već prethodni nisu, nadam se da ti je ovaj post razbistrio svu problematiku rešavanja stambenog pitanja, dao bitne podatke o načinu i kvalitetu života u Belvilu i pomogao u donošenju strateške životne odluke.