belgrey
Higher intermediate
Čovek me je lepo pitao i ja sam mu ljubazno odgovorio. Za sve sumnjičave: Ja sam špijun koji je postavljen da radi protiv interesa "Firme". Moj zadatak je da se infiltriram u Firmin rezervat (uobičajenim iznajmljivanjem stana) i da se potrudim da izmislim što više loših priča koje ću da pričam svojim komšijama kako bi se oni poplašili. Do sada sam izmislio: [ul]da je kada koštala 3500 dinara[/ul] [ul]da protivpožarna vrata mogu da ubiju čoveka[/ul] [ul]da se kreč sa zidova kruni direktno u supu i postepeno truje stanare rezervata[/ul] [ul]da prskalice za travu rade i po kiši i prave blato[/ul] [ul]da baštovani voze kosilucu po blatu[/ul] [ul]da kiša curi na električne instalacije u garaži...[/ul] Imam još samo par zadataka da obavim u rezervatu i onda se selim na sigurno što dalje odatle pošto sam već toliko podrio stanovnike da su me oni retki pametni otkrili i raskrinkali su moju misiju. Mojim odlaskom iz rezervata on će postati jedno znatno lepše mesto za život. Od tada će se svi problemi rešavati žmurećki, tj. stanari samo zažmure, kapnu tri kapi slatkog limuna na žice u garaži, pomole se Mišku, kleknu na mekanu travu u pravcu Deltine zgrade i rešeno!Anabela":2h8798zv je napisao(la):Kao u detektivskim serijama.. jos par komentara i sve ce biti jasno.... :kafa:
Objavljujem da misija nije uspela. Agent je razotrikven. Objavljujem povlačenje.