Fasade i krovovi ......svuda u gradu i verovatno u drzavi briga stanara. Ne dolazim ja ni polako ni brzo nigde niti je Blvl u tome razlicit od svih drugih. Nakon dve godine garancije ako ti se desi neki problem s tim placas sam to je SVUDA tako. Zato neka majstori vise po zgradama. Za dve godine i nekoliko godisnjih doba i ko zna koliko kise i snega i ostalog mora da se pokaze ako stvar nije dobro popravljena.gsp garage":ot4x1r2w je napisao(la):Bravo qwert, polako napredujemo. Znaci vise nije, pozoves Bvl i gotovo. Dosli smo do toga da cemo sami popravljati. Ja problem (za sada) jos nisam imao, ali vidim da moje komsije imaju. Npr. na Djurdjevku vec tri dana majstori vise na kanapima i popravljaju izolaciju, ispod metalne fasade,na poslednjem spratu. E sad, neko ko placa famozno odrzavanje 50eur. mesecno, nece biti nimalo srecan da daje jos novca za iste popravke van garantnog roka.
Naravno, taj novac koji daje je za drugu namenu... izmedju ostalog i ciscenje pregradjenih prolaza i unistenih decijih igralista.
Ja pokusavam da vam skrenem paznju gde gresite i gde cete imati problem. Suludo je poverovati da su popravke koje rade ovi majstori trajne., a jos je gluplje dovesti ljude u situaciju da pored (ne malih) sredstava koja daju za odrzavanje, skupljaju novac od vrata do vrata za krpljenje fasade, krova ili kanalizacije i ko zna cega jos za sta cete vi reci da nije predvidjeno u odrzavanju.
Pitao si me za tu famoznu skupstinu stanara. Tu nije receno da je to problem svih stanara, vec odredjenog stanara koji zivi u tom stanu. Da budem konacno jasan.
A to samo znaci da vi u Bvl. paviljonima ne poznajete zakone ove zemlje.
Nema nacina da eventualni trosak za to uvrstis nekako u onih famoznih 0.4 evra po kvm. To su dve odvojene stvari tebi se uopste predvidjeno resenje Blvla za odrzavanje ne dopada i u tome je stvar. Previse ti je bas te briga sta ono pokriva mozda ti i ne treba iskreno ne daju ti se pare za te gluposti verovatno i to je sve.