Erysimum Cheiri":2bg6gdnt je napisao(la):
Pojedini ljudi iz ergele dezurnih pljuvaca su se registrovali sa vise nickova kako bi se stekao utisak da ih je mnogo... Pa jos "jedni drugima" daju reputation poene i thumps up... Smesno je da neko ima toliko slobodnog vremena sto i objasnjava zasto je za njega cena od 2000 eura za kvadrat stana ultra-skupa, a Borca ili Grocka su im state-of-the-art lokacije... Takvi, generalno, zavrse ceo zivot u cumezu od 50 kvadrata koji im je ostao od roditelja u nekoj smrdljivoj zgradi sa liftom koji vise ne radi nego sto radi...
Inace, takvi se lako provale (ocigledno je, a i Internet nije bas privacy friendly - lako se vide IP brojevi, ako treba...)
Ovo se verovatno odnosi i na mene. Ponekad pišem ponešto na nekoliko foruma, ali nikada mi se do sada nije desilo da mi preko foruma neko praktično preti. To je samo dokaz koliko se frustracije nakupilo u i oko ovog naselja. Ovo, naravno, uopšte neće uticati na moje mišljenje o njemu i njegovim stanarima, niti na moju odluku da li ću, kada i koliko ovde participirati.
Beobuild posećujem povremeno, sada me najviše interesuje državna stanogradnja, pogledam malo i ovaj novi most, a ovde navratim iz čiste radoznalosti. Idem sad da skuvam kafu pa ću onda polako i natenane da izložim svoju odbranu...
:kafa:
Uh, Don strong - domaća a jaka! E pa, evo vako:
ovo što se dešava svaki put kada neko pusti malo kritike je toliko zabrinjavajuće da se već graniči sa paranojom. Prođe po nekoliko dana, ja navratim i ako nešto napišem pa kada za nekoliko dana ponovo uđem, tu je 20, 30 pa i više novih postova od kojih više od pola vezano za moju temu (često šaljivu, krajnje neformalnu i benignu). Pa ko tu onda ima viška slobodnog vremena? Čini mi se da bar polovina vas stanara tu negde čuči, kidiše i samo čeka priliku da iskoči i skali svoj bes. Ako tako nastavite, sazidaće vam na to malčice preostalog slobodnog prostora jednu ambulantu za kolektivnu psihoterapiju.
Nemam više nickova osim ovog jednog jedinog, nemam nikakve veze sa Deltom, uopšte nisam obraćao pažnju na taj reputation rate, ali kad ste mi već skrenuli pažnju, moram priznati da mi prija i imponuje.
Mislim da je svakom ko ima tri grama mozga u glavi jasno da je sada najbolja prilika da se vrši pritisak na investitora da popravi sve nedostatke i tako zaustavi negativnu reklamu obzirom da ima da prodaje još o-ho-hooo. Informacije u ovoj temi veoma su dragocene za analizu kako izgleda novogradnja danas. Ono što ja vidim je da se na svemu zakida - hodnici su malo uži nego pre, pod često popločan običnim keramičkim pločicama koje će za desetak, petnaest godina sve da se iskrzaju, garažna mesta uska, lođa ulazi 100% u kvadraturu, čak i podrum (tamo gde ga ima, a uglavnom nema jer se uvek vrši ta famozna prenamena), fasada nekako obična, kao na kućama, štedi se na svim mogućim instalacijama, čak i na električnim !!! Pa kako je moguće da se u potpuno novom naselju instalacije do sada pale već nekoliko puta? Pa u svakoj normalnoj zemlji mnogi bi zbog toga momentalno otišli u zatvor, a investitoru bi bilo naloženo da sve revidira i ako treba preprojektuje i pojača!
Spominjete tu neke borče i grocke, a mogu vam reći da je tamo život sigurno kvalitetniji nego u toj betonskoj kutiji, samo što su daleko i loše saobraćajno povezane. I nije sve u borčama, ima nešto i u krnjačama.