MilisaV":1hs69abx je napisao(la):sledeći put
011 3017070
traži saobraćajnog policajca da odmah pošalje dizalicu.
Uzegli Zejtin":2z7r4t8o je napisao(la):Први позив - комунална полиција.
Добар дан - добар дан, хтео бих да пријавим возила на пешачком прелазу и зеленој површини. Јао знате, ми не можемо да наложимо уклањање, ми само направимо слике па после утужујемо, куку-леле, ево вама број комуналне инспекције ваше општине па зовите.
jlaki":2jj34ui4 je napisao(la):Dobio sam danas odgovor od Komunalne policije gde su rekli da će ubuduće patrolirati lokacijom kod Omladinskih brigada 18a i 18b gde se automobili parkiraju na biciklističkoj i pešačkoj stazi.
Uzegli Zejtin":2dxoxne0 je napisao(la):Већ неко време ба*** паркира овако:
Мени јутрос пукне филм и решим да их пријавим.
Први позив - комунална полиција.
Добар дан - добар дан, хтео бих да пријавим возила на пешачком прелазу и зеленој површини. Јао знате, ми не можемо да наложимо уклањање, ми само направимо слике па после утужујемо, куку-леле, ево вама број комуналне инспекције ваше општине па зовите.
Други позив - комунална инспекција, 311-5044.
Добар дан - добар дан, хтео бих да пријавим возила на пешачком прелазу и зеленој површини. Знао комуналну полицију, упутили ме на вас. Да, да, они се само сликају за ТВ. Шта, не можете одмах да изађете на терен, да се возила уклоне? Да зовем саобраћајну полицију за овог на пешачком? Не, ипак Паркинг сервис? У реду, који број? Хвала вам.
Трећи позив - Паркинг сервис 301-7070. Заузето. Четврти позив - 317-6465, исто Паркинг сервис, добио број од инспекције - не можете пријавити овде, зовите 303-5400.
Пети позив - добар дан, да пријавим возило на пешачком. Не, хоћу да пријавим анонимно. Не, не можете добити мој број телефона, имате тачну локацију, а и ја идем у град ускоро. Када ће изаћи дизалица? Зависи, јел... Добро, довиђења.
'Бем ти државу.
Moravac":u66vbwgy je napisao(la):Sreća pa ima prednju vuču
Uzegli Zejtin":2j5fqg4u je napisao(la):Већ неко време ба*** паркира овако:
Мени јутрос пукне филм и решим да их пријавим.
Први позив - комунална полиција.
Други позив - комунална инспекција, 311-5044.
Добар дан - добар дан, хтео бих да пријавим возила на пешачком прелазу и зеленој површини. Знао комуналну полицију, упутили ме на вас. Да, да, они се само сликају за ТВ. Шта, не можете одмах да изађете на терен, да се возила уклоне? Да зовем саобраћајну полицију за овог на пешачком? Не, ипак Паркинг сервис? У реду, који број? Хвала вам.
Трећи позив - Паркинг сервис 301-7070. Заузето. Четврти позив - 317-6465, исто Паркинг сервис, добио број од инспекције - не можете пријавити овде, зовите 303-5400.
Пети позив - добар дан, да пријавим возило на пешачком. Не, хоћу да пријавим анонимно. Не, не можете добити мој број телефона, имате тачну локацију, а и ја идем у град ускоро. Када ће изаћи дизалица? Зависи, јел... Добро, довиђења.
'Бем ти државу.
Комшо предлог је :kk: , и да знаш да би требало баш тако. Барем стајског ђубрива има колико хоћеш, а да будемо искрени разни миомириси и Мошуси се осећају и те како и у овом делу Косе.Uzegli Zejtin":3jctv0wt je napisao(la):Могу да дам бубрег да дотични није легално зарадио тај Ауди.
Ако ништа, да ангажујемо комшилук из Војвођанске, да дотерају једу приколицу стајског ђубрива па да затрпамо Науди! :laugh: Ashes to ashes, and crap to crap!
Гага":25dgc5zp je napisao(la):И ово спада у бахатост.
У самом тексту заменик начелника београдске саобраћајне полиције, каже да је и комунална полиција надлежна за ове проблеме. Не верујем да су комуналци и опоменули овакве, а камоли написали пријаву.
Kolima može i kroz Knez Mihailovu!?
Vozila za dostavu robe u pojedinim delovima grada znaju da naprave opšti haos. U najužem centru istovar robe treba da se obavlja od 23 do 7 ujutro
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:372776-Kolima-moze-i-kroz-Knez-Mihailovu