mekbejn
Advanced
Mislio sam da misliš na Maksi kod "doline gladi" odnosno potez Šiš - Pončo
jlaki":1qwho55x je napisao(la):Rekli su mi iz Seretarijata za saobraćaj da se obratim Upravi saobraćajne policije i jesam, oni su mi dogovorili da su prosledili Policijskoj upravi za grad Beograd koja je nadležna za postupanje.
Nebojsa":es4c44ie je napisao(la):Sledeca reportaza prikazuje mentalitet naroda, efikasnost, sposobnost i zainteresovanost drzave za probleme gradjana i resavanje nagomilanih komunalnih problema. U isto vreme, zapitajmo se da li su primitivizam i malogradjanstina potpuno ovladali i odneli pobedu nad gradjanskim vrednostima, kulturom i obrazovanjem ako hocete i ako da, kako da prave vrednosti vratimo gde im je nekada bilo mesto i zastitimo nas grad od daljeg propadanja i srljanja u anarhiju.
Unapred se izvinjavam forumasima na opsirnosti reportaze, zato sam resio da je prikazem u vise delova. Napominjem da se sadrzina oba dela reportaze odnosi iskljucivo na prvu polovinu bloka pocev od ulice Omladinskih Brigada do dela koji sadrzi skolu 20. Oktobar i Kineski centar. Sam Kineski centar nije obuhvacen ovom reportazom jer je iluzorno.
Blok 70 ovih dana, I deo :
.............
cgmiki":nzr3r9k7 je napisao(la):Жалим, али до сада сам видео стотине примера где су паркирали на трави, тротоару и сл. јер нису хтели да се паркирају на делу паркинга који је 50 метара даље и потпуно празан.
jlaki":115tf5rb je napisao(la):Kome deluje interesantno može da napravi nalog i postavi fotografije automobila parkiranih na biciklističkim stazama. Ukoliko imate takve fotografije, možete postaviti na sajt, ako vas mrzi, možete ih staviti na forum da ih ja prebacim tamo. Pravimo kolekciju. Hvala!
http://belgrade.mybikelane.com/