Lajkovac-Ljig negde oko 5% (finansijski 30% jer je eksproprijacija uglavnom gotova)Pegasus":392z8var je napisao(la):Moze li neko da otprilike u % izrazi izvenedene radove na deonicama Koridora 11, kao sto na glavnoj strani sajta za Bg projekte.
Ako sam dobro razumeo Obrenovac-Ub je 0-10% , a Ub-Lajkovac 90-100% ?
Kakvo je stanje sa % otprilike deonicama BG-Obrenovac , Lajkovac-Ljig , Ljig - Preljina i Preljina - Pozega?
Crnogorska vlada uplatila je prvu ratu avansa od 81 milion evra kineskoj kompaniji Čajna roud end bridž korporejšn za prioritetnu deonicu autoputa Bar-Boljare.
ftj":1t3rqz1y je napisao(la):Ne znam jel neko ispratio, gdin premijer je u upitniku izjavio kako cemo do kraja 2016. moci do Zlatibora za sat i po bez krsenja propisa tj. pretpostavljam da je hteo reci da ce se zavrsiti bg-preljina kao i verovatno preljina-pozega ili gde vec dalje nastavlja autoput do boljara.
Cisto da ostane zapisano.
laki72":42s6erym je napisao(la):ftj":42s6erym je napisao(la):Ne znam jel neko ispratio, gdin premijer je u upitniku izjavio kako cemo do kraja 2016. moci do Zlatibora za sat i po bez krsenja propisa tj. pretpostavljam da je hteo reci da ce se zavrsiti bg-preljina kao i verovatno preljina-pozega ili gde vec dalje nastavlja autoput do boljara.
Cisto da ostane zapisano.
neka ostane zapisano
a nek se zna da po postojecim propisima (120km/h) sve i da je autoput do samog zlatibora, tesko da bi se moglo stici za sat ipo