srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Pohvaljen
- 8.206
Jesu, stubovi su postavljeni, ostalo samo da se kabl prebaci.
Rece Antic ili Drobnjak par puta da ce do kraja godine biti sve gotovo do Lucana. Sto bi mozda moglo da znaci da ce pustiti tu deonicu.Po stanju radova mimo tunela vidite kako ide bušenje i tunelu, kada probiju Munjino brdo tada ce se znati rok.
Negde sam se nadala da ce pustiti do LU, ali nebih rekla da ce tako biti
Управо. Значи и да пусте Лучане, препорука од мене као локалца је да се искључите у Паковраћу и правац ка Пожеги и даље ка Златибору.Samo cu vam postaviti moj stari video zasto mislim da nece biti otvaranja deonice do Lucana
Da napomenem, da je ovaj put sad u jos losijem stanju, a nema nikakvih naznaka da ce se bar ova dva mosta rekonstruisati i prosiriti da mogu da se mimoidju dva auta.
PS: Ako se pusti do Lucana, brze ce se stizati od Pakovraca do tunela u Lucanima, nego od ove naplatne rampe do magistrale.
Mozda to i jeste najrealniji scenario ali bi do tada morali da rekonstruisu most i put do ukrstanja sa glavnim magistralnim putem za Pozegu. To je malo verovatno, no videcemo...Ja mislim da pustaju do Lucana jer na tenderu za 2024. je raspisana naplatna stanica Lucani, a naplatna stanica Pozega ne. Znaci moja procena za godinu i koji mesec do Lucana, a za dve i po do Pozege.
Taj mostic je u fazi raspada, nisam decenijama prosao tuda ali znam da nije za ozbiljniji saobracaj... Neka me neko ispraviMislim da nece, ostavice da ko zeli koristi taj mostic, ali ce saobracaj za Lucane i Ivanjicu u koju idu preko Guce, kao i Sjenicu odvuci sa tim privremenim zavrsetkom sa petljom Lucani. Ostali ce verovatno ici i dalje na Pakovrace. Svakako koliko, toliko rasterecenje puta Pozega - Pakovrace.
Meni sve ovo vreme nije jasna jedna stvar - zbog čega su put IA reda provoačili kroz vododelnicu? Da je bar na stubovima, kao što su radili na Kim prema Skoplju. Kakva će tu biti garancija u slučaju elementarnih nepogoda? A tak kraj Srbije ima bujice svako malo.
Izvinite na komentaru ali da je regulisan granicni prelaz kod Manastira Kumanica moglo bi se novim putem koji je zavrsen pre nekoliko dana iz Sjenice doci do manastira i granicnog prelaza u Crnoj Gori. Put Ivanjica -Sjenica- manastir Kumanica, ili Nova Varos, -Sjenica - manastir Kumanica granica sa Crnom Gorom.Nije direktno za ovu temu
Pogledajte prilog 168986
Боље Нова Варош - Сјеница, пут је одличан, нов, широк и нема гужве, прошао сам скоро када сам ишао према Тутину. Са друге стране пут Ивањица - Сјеница је тежи, констатан успон од Ивањице до врха Јавора а онда вас на уласку у Сјеничку општину чекају радови у дужини од неколико километара са преко 10 семафора где нема трунке асфалта, огромна прашина, непоштују се семафори, буквално принцип јачег па ко ухвати да иде за неким камионом који ни на једно црвено не стаје тај је на коњу, ко не, жалим случај, путовање постаје агонија.Izvinite na komentaru ali da je regulisan granicni prelaz kod Manastira Kumanica moglo bi se novim putem koji je zavrsen pre nekoliko dana iz Sjenice doci do manastira i granicnog prelaza u Crnoj Gori. Put Ivanjica -Sjenica- manastir Kumanica, ili Nova Varos, -Sjenica - manastir Kumanica granica sa Crnom Gorom.