Kakav kruzni tok, oni jedva i ovo napravili, 10g su stajale one odgrade između traka hahahhah.
Salu na stranu, problem je i sam grad i dolazak do petlje, ja ne idem tamo cesto, mozda je malo bolja situacija, ali nisu imali razlog da poboljsavaju uslove da prihvate saobracaj sa AP.
Elem, ja mislim da se sve moze kad se hoce. 2 patrole ceo dan, mozda i kruzni tok, mozda i neki semafor u jelen dolu ( ali zaustavljanje magistrale je izuzetno lose) ali godinu dana moze da se izdrzi.
Ali mora da postoji ozbiljnost gradova, evo primera npr.
Kad je Guca NEMA PROBLEMA, ali patrole na svakom cosku, Nema brze voznje, nema toliko haosa a realno je ocekivano
a sada kad ides UE- Pz imas JEDNU patrolu koja se na pravini u Sevojnu ( ako ne gresim za mesto) SAKRILA IZA KAMIONSKE PRIKOLICE ne bi li uhvatila radarom one koji ne shvataju da je ogranicenje nisko,
a posto smo mi postali evropejci koji nikome ne blicaju i treba da platimo kazne.
E sad, to sto mi u nekim delovima puta idemo 40 na sat iza 3 kamiona, to nije problem policije, oni ne treba da nekad neke iskljuce da bi se proslo brze,neeee, samo je radar resenje....
Slazem se da ce nastati haos jer ce svi gledati km, a ne i realne probleme. Nesto bolja ( ali ne puno bolja) situacija ce biti kad se zavrsi ap u Pz i isto mislim da ako policija ne bude ozbiljna i predusretljiva, mi lokalni cemo nadrljati.
Pominju kruzni tok na A.Rampi jer je vec pritisak vozila ogroman, a sa AP....