Evo šta kaže google trenutno:Nemoj o obilaznici oko Cacka da i ti ne dobijes posebnu čestitku jer si naglašavao koliki je haos ( ja jesam )
Uzgred, meni je neverovatno to sto pišeš, meni nije bilo dovoljno nas koji su psovali tu obilaznicu. Ali dobro, kad u Bg bude gužva npr.od Obrenovca onim starim putem, nema žive duše koja se nije složila da je haos, makar prošli 2x jer ima neko ko ide svaki dan. A kad je oko Cacka, onda sam dosadna.
Imam i utisak jednog vozaca kombija, kaze da je skoro sat vremena ustedeo na Pakovraće ulazu. Ne znam kako, ali mozda je to sto je npr manja guzva na ulazu, a ne obilazi se cacak pa tu dobije pola sata i vise, na to + dobri uslovi na AP...
U sbakom slucaju mislim da je usteda vremena veca od prostog odbijanja vremena preko obilaznice, naravno po ogranicenju. Ima li neko iskustva?
Izlazak sa autoputa u Preljini - Pakovraće: ima 17,6km i po google je potrebno sad 23minuta. Deonica autoputem je valjda 11,6km(nema još ucrtana na google) i brzinom oko 100km/h je potrebno 6min. Em je kraći put em se brže ide