Ne znam kad si išao,mi kad god prolazimo oko 9-10 h ujutru i negde oko 2-3 popodne ima dosta saobraćaja,naročito iz smera ka Cacku i to moram priznati sve više i više ima vozila što je super,ali naplatna rampa je zaista premala. A za brzinu - u pravu si mada ljudi voze i mnogo brže. Iskreno mislim da nije vredno tolikog riskiranja.nema tu puno uštede u vremenu. Tuneli katastrofa, ako su stavili beton zbog neke bezbednosti što makar ne štaviše neki ravan sloj nego kao zakrpe.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576902#p576902:26709ooz je napisao(la):Kartograf » Čet Okt 25, 2018 4:40 pm[/url]":26709ooz]Danas prvi put prošao izgrađenom deonicom (Dići-Preljina-Dići). Tri utiska preovlađuju: radijus krivina premali za udobnu vožnju na 120-130kmh tj. ona očganičenja na 100kmh imaju smisla, za onaj horor od podloge u tunelima neko treba da odgovara i konačno - na putu je pustoš, nigde saobraćaja.
Horgoš-Novi Sad jeste trula, ali izgrađena je još devedesetih pa na 2000, to je dugo godina bio polu autoput, a druga strana prema Horgošu je naknadno rađena, ali već je više od sedam godina prošlo možda već i deset i uopšte nije u lošem stanju. Izvinite za otslaninar":yn3bm6sc je napisao(la):Da, zaboravio sam da kažem da ova deonica Ub-Lajkovac nije presedan da se loše radilo u prošlosti. Pa pogledajte samo deonicu Horgoš -Novi Sad, ona je kompletno trula a rađena je pre 6-7 godina.
:laugh:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577239#p577239:3kixu4wb je napisao(la):Darko78 » 27 Oct 2018 12:32 pm[/url]":3kixu4wb]Ova žena prevazilazi i samu sebe ...ovaj cirkus joj nece pomoci i sve će biti zavrseno do nove god.
Ali je vrema da svemogući spasioc konacno ode.
Ali i dalje nema istrazivačkog novinarstva u svemu ovom .
Gdje su one silne novinarske agencije čudnih imena da upitaju ko je kriv za ovaj haos .
Pre nekoliko dana potpisaše" neki ugovor " za Moravski koridor gdje cena dodje oko 7, 5 mil eura po km.
I svi šute nigdje nikog da pita šta je ovo.Ni onih novinara istraživaca ni " kolega " na forumu koji su bili toliko ažurni i zainteresovani za ove kineza i njihovu " pljačku " sa cenom od 5,5 mil .I isto kao kod njih bez tendera .
Pošto kineske firme dolaze iz njihovih regija i nose ta imena , ubih se tražeci regiju Behtel i jednostavno je nema mozda mi pomognu ovi " istrazivaci " .I gle opet ministarka u svemu sudjeluje i jednostavno šuti na potpisivanju tog ugovora kad nas dotični kinez iz regije Behtel ( ja još tražim regiju ne zamerite) onako vredja .
Ako je i od nje mnogo je .
Pa sto šutiš reci da je ludost i ako nema nikakve koristi što mi ovde pišemo.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577293#p577293:1k05lcoo je napisao(la):gygy11 » Sub Okt 27, 2018 3:11 pm[/url]":1k05lcoo]:laugh:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577239#p577239:1k05lcoo je napisao(la):Darko78 » 27 Oct 2018 12:32 pm[/url]":1k05lcoo]Ova žena prevazilazi i samu sebe ...ovaj cirkus joj nece pomoci i sve će biti zavrseno do nove god.
Ali je vrema da svemogući spasioc konacno ode.
Ali i dalje nema istrazivačkog novinarstva u svemu ovom .
Gdje su one silne novinarske agencije čudnih imena da upitaju ko je kriv za ovaj haos .
Pre nekoliko dana potpisaše" neki ugovor " za Moravski koridor gdje cena dodje oko 7, 5 mil eura po km.
I svi šute nigdje nikog da pita šta je ovo.Ni onih novinara istraživaca ni " kolega " na forumu koji su bili toliko ažurni i zainteresovani za ove kineza i njihovu " pljačku " sa cenom od 5,5 mil .I isto kao kod njih bez tendera .
Pošto kineske firme dolaze iz njihovih regija i nose ta imena , ubih se tražeci regiju Behtel i jednostavno je nema mozda mi pomognu ovi " istrazivaci " .I gle opet ministarka u svemu sudjeluje i jednostavno šuti na potpisivanju tog ugovora kad nas dotični kinez iz regije Behtel ( ja još tražim regiju ne zamerite) onako vredja .
Ako je i od nje mnogo je .
Ako je ovo "kolege" , a mislim da jeste, bilo upuceno i meni, meni je to komicno. Ne mislis valjda da mene zaboli ona stvar da li pljacka ova vlast preko kineza ili amerikanaca. Ako je tako , onda mogu samo da se nasmejem.
ja sam "osedeo" ovde pisuci o pljacki preko najmanje dva poslednja ugovora SNS krimi bande na Koridoru 11. Ja NISAM za tu pljacku optuzio kineze, nego nasu bandu na vlasti. Kinezi korisiste priliku, to je njihova stvar, ali meni su za to isjkljucivo odgovorne moje vlasti. Ovo poslednje jeste memorandum o razumevanju, ali je i dalje izrazena namera za NOVU pljacku SNS bande.
Tako da mi je zaista komicno ako si ti moju kritiku pljackaskih ugovora shvatio da ja to pisem zato sto su u nju umesani i kinezi. :laugh: