Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Ne znam da li je ista rekla konkretno,rekla bih da i nije

Da prepricam - kaže da se radi na 13 pozicija u okviru glinene deonice ako sam razumela,ili možda na celom AP i da je " TO JEDINI KRITIČAN DEO DA BI SE DO KRAJA GODINE OTVORIO DEO PRELJINA - OBRENOVAC" i to je ponovila...

Sto ce reci - da je "njena deonica" bila gotova na vreme, nikada ne bi ni pomenula glinenu deonicu "onih pre", ovako je ovo posluzilo kao alibi za probijanje roka od 2ipo godine.

Krcane, ti kao najobavesteniji ovde, a i svi ostali,

Koja je predvidjena brzina na ovim neizgradjenim deonicama? Znam da je za onu "glinenu" Ub-Lajkovac bila predvidjena 120km/h. Da li ce ona biti preinacena na 130km/h? Sta je sa ostatkom puta Obrenovac-Ljig?
Sto ce tice Ljig-Preljina, tu ocigledno nece biti promena. Nije mi jasno zasto na onim pravinama gde je 120, nije promenjeno na 130...

Kako god okrenes petlja Surčin - petlja Preljina tačno 120km .Negde 130 -140 negde 100km/ h tačno sat vožnje.I koliko god nam ova sramotna kašnjenja idu na živce ovo je veoma bliska budućnost.
Miro dobar ti prijatelj na fejsu može da posluži ,nadam se ne još dugo.
Veoma važno da počinju priču sa Turcima ...

Hahahhahaha Darko,ma mi se " lajkujemo" non- stop,čas ja njoj čas ona meni.... Šalu na stranu,tu dosta stvari ima koje budu pre nego na sajtu ministarstva. A mislila sam da će imati neke konkretnije informacije,ona je ipak pricala isto kao pokvarena ploča.
Za JoeBG - ja sam se pitala isto i Laki mi je rekao da promena na 130 ne mora da se odradi,znači nema propisa gde mora nego ako hoće oni će promeniti. Ali nije to nista,poslednji put iz pravca Preljina Bg mi na AP,ona pravina obično stoji SREĆAN PUT 120 ograničenje,kad stoji gužva na putu,zastoj ograničenje 80,i celim putem upozorenja na 60-80 km/h i naravno mi to poštujemo jer ne znaš šta te čeka...kad u poslednjem tunelu,ali u suprotnom pravcu neki radovi Hahahaha i tako smo imali priliku da polagano prodjemo i razgledamo prirodu,a o 120 na sat nije bilo ni govora

Ha ha evo Mrka optuzuje ministarku da je odgovorna za smrt onih ljudi u udesu i da je put odličan bio kad je on sve vodio........
Ovo su odlične vesti same nek dižu galamu ..

sns trending stories ovih dana: napadaj što više mihajlovićku, po malo okrivi kineze, azere, marsovce, skreći temu sa svega što se može dovesti u vezu sa vladom, osim ako je mihajlovićla u pitanju.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577699#p577699:1fd3is5y je napisao(la):
Mel » Pon Okt 29, 2018 3:49 pm[/url]":1fd3is5y]sns trending stories ovih dana: napadaj što više mihajlovićku, po malo okrivi kineze, azere, marsovce, skreći temu sa svega što se može dovesti u vezu sa vladom, osim ako je mihajlovićla u pitanju.
Misliš da je poturaju kao zrveno jagnje / ovcu? Ma nema šanse,svi će oni otići ,ali toj se fotelja ne mrda,može samo dobiti rotaciju na drugo ministarstvo. I što je najgore,to bi zadovoljilo masu ljudi " samo nek ode" a ne vide da je ona samo PR jednog nesposobnog sektora. Svi treba da budu otpušteni,a prvo onaj projektant tunela brancic ili kako se zove osoba / osobe koje kažu " ovuda busite za tunel". A i za ovaj glineni deo,šta se bre vise dovikuju preko medija- tuži ih,nek sud odredi kaznu i gotovo. A ne,ima da traje saslušanje i priča dok njima treba,a posle pojeo vuk magarca,možda neko da neki dinar kazne i to je to.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=576937#p576937:3is8qjxa je napisao(la):
Veliki Vracar » 25 Okt 2018, 20:31[/url]":3is8qjxa]Ајде хејтери мало маште, досадни сте у задње време, већ пар месеци једно те исто ко покварена плоча... :roll:
Теби Плећко свак част :kk:
Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

plećko":ws71pgyd je napisao(la):
malo sam crtao...i zaključio sledeće... :lool:
Koliko ja znam u okviru granica auto- puta od spoljne mrežasze zaštitne ograde do spoljne mrežaste zaštitne ograde ne smeju biti dalekovodi i sve drugo što ne pripada samom auto putu

Послато са TA-1032 уз помоћ Тапатока

Plećko, komšo svaka čast za slike. Moram da iznesem svoje mišljenje o nekim stvarima koje me NERVIRAJU na ovom sajtu : vidim da sve više ljudi koji su nezadovoljni da li svojim životima ili čime već pa jedva čekaju da iskrsne neka prilika i da gospodina Vučića, gospođu Mihajlović i mnoge druge sa vlasti omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima!! E, pa ljudi moji stvarno ga preteraste, pričate kao da je kod nas bilo 'med i mleko' pa sad odjednom kola krenula nizbrdo!! Nisam politički aktivan, ovo pišem kao neutralan i samo hoću da kažem da nije u redu omalovažavati ljude koje ne poznajete. Primer dobrog ponašanja je gospodin Krcan koji je prošao skoro sva gradilišta, vidno je razočaran nekim stvarima ali nema ružnih reči na račun nekih ljudi. Toliko od mene...

Stvarno si neutralan.E pa ja mislim da "neutralnog" ne bi tako nešto nerviralo, naročito što dotične nazivas "gospodinom i gospodjom".
Toliko o tvojoj neutralnosti...
Vidim da si nov ovde i dobrodošao na forum.
Ali ako te to nervira što si naveo, onda se odmah odjavi i čitaj dnevnu štampu, jel tamo nećeš čuti ništa pogrdno već samo hvalospeve o našim koridorima i našem dragom vodji.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577757#p577757:2pz0qn6f je napisao(la):
Markidjani » Pon Okt 29, 2018 9:40 pm[/url]":2pz0qn6f]Plećko, komšo svaka čast za slike. Moram da iznesem svoje mišljenje o nekim stvarima koje me NERVIRAJU na ovom sajtu : vidim da sve više ljudi koji su nezadovoljni da li svojim životima ili čime već pa jedva čekaju da iskrsne neka prilika i da gospodina Vučića, gospođu Mihajlović i mnoge druge sa vlasti omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima!! E, pa ljudi moji stvarno ga preteraste, pričate kao da je kod nas bilo 'med i mleko' pa sad odjednom kola krenula nizbrdo!! Nisam politički aktivan, ovo pišem kao neutralan i samo hoću da kažem da nije u redu omalovažavati ljude koje ne poznajete. Primer dobrog ponašanja je gospodin Krcan koji je prošao skoro sva gradilišta, vidno je razočaran nekim stvarima ali nema ružnih reči na račun nekih ljudi. Toliko od mene...
Jedino što se slažem da ne treba nikog omalovazavati,ali nikog ne ispravljam,a ja ih zovem imenom i prezimenom. A da su za kritiku nego sta su... Verov da je i tebi do...zlogrdilo da ideš ibarskom i svake godine dolazi do pomeranja radova i ti bi više kritikovao trenutnu dinamiku i stepen završenosti radova. Zašto ja moram nju da poznajem da bih rekla da i ove godine iste priče priča u istim mesecima? Žena kaže da je problem samo glineni deo?! Kako nju nije sramota da laže mene i sve nas,ona radi za nas,a ne mi za nju!
Što se tiče reportaža i dobrog primera,eto uzmi i ti učešće p slikaj nešto,svako doprinosi ono čime može. Svi smo nekad neku sliku izbacili ili komentarisali nešto što smo videli pq izvoli i ti.
Svaka čast @Krcanu ali i drugi koji su makar jednom neku informaciju postavili su jednako doprineli ,čak šta više,bez dozvola se sunjali i slikali i javljali situacije.

Jel prolazio neko skoro kroz Ljig?

Šta se dešava sa nadvožnjakom za ibarsku magistralu, tj. onih preostalih <100m desne trake posle semafora - rade li nešto?
To je odavno trebalo da bude gotovo.

A ti Slaninar ako ti već toliko smetaju ljudi iz vlasti i ne podržavaš ih piši to javno negde gde može da se vidi tvoje ime i prezime a ne ovako. Pune su društvene mreže gde ljudi sa lažnih profila pozivaju na 'pobunu' a niko da javno pokaže svoj profil. Mnogi su nas lagali, ovi sad lažu, i u budućnosti će nas drugi lagati. Jednostavno to tako ide u politici. Slažem se da sve kilavo ide, da mi je Ibarske preko glave ali šta ćeš, to nam je što nam je i ne vredi kukati. Našim lopovskim firmama treba strogo zabraniti bilo kakve poslove na koridorima. Šta da kažemo za Štrabag i most na Ostružnici koji je odavno trebao da bude gotov...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577757#p577757:2r7dkf2g je napisao(la):
Markidjani » 29 Oct 2018 08:40 pm[/url]":2r7dkf2g]... i da gospodina Vučića, gospođu Mihajlović i mnoge druge sa vlasti omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima!...

:lool: i Gospodi pomiliju i Vomija oca i ostale...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577802#p577802:2rwgb0tp je napisao(la):
vlasta » Uto Okt 30, 2018 8:28 am[/url]":2rwgb0tp]Jel prolazio neko skoro kroz Ljig?

Šta se dešava sa nadvožnjakom za ibarsku magistralu, tj. onih preostalih <100m desne trake posle semafora - rade li nešto?
To je odavno trebalo da bude gotovo.
Vlasto,ako niko ne sazna ništa,ja ću javiti u ponedeljak,ali verovatno nema promena čim niko ne javlja

Markidjani, taj tvoj "gospodin" i "gospođa" meni vređaju inteligenciju svaki put kad otvori usta. Vladaju atmosferom straha, konstantne krize, patetikom, lažima i smeju nam se u lice dok to rade. Na žalost, većina ljudi u ovoj zemlji je zaslepljena njihovim pričama i medijskim mrakom gorim nego 90tih. Društvene mreže, pa i ovaj forum su jedino mesto gde se može čuti drugačije mišljenje, konkretna kritika.

Zato, izvoli na neki drugi portal (a imaš ih koliko hoćeš) da prodaješ tu svinjariju od botovske retorike, ovde to ne prolazi.

Pozdrav svima: u petak popodne prosao - nista novo - nadvoznjak jos nije pusten.

Sto se tice radoova na potezu Cacak - Pozega (magistralni put) mozete ocekivati ceknje i do 1h (kod mesta Jelen Do - rehabilitacija 2 mosta). Iz pouzdanih izvora sam saznao da je raskinut ugovor sa trenutnim izvodjacem i da se bira novi, tako da do maja to nece biti zavrseno sigurno. Takodje uskoro krece rehabilitacija Uzice - Susica sa rokom od 15 meseci. . . Ko putuje za Zlatibor trebace mnogooooooooo strpljenja . . .

Mnogi od nas se ne slažu sa dinamikom radova ovolikim kasnjenjem i lupanjem datuma i dr gluposti.Ali otkud pravo nekom zabranjivati i proterivati ga na drugo mesto samo što razlicito misli od vas . Jeste li vi i vase misljenje jedino ispravno.Mislite postici nesto zabranom drugačijeg stava i razmisljanja!
Svi vidimo i sam se trudim da prenesem što više inf. i ako trenutno sa malo slika da radovi idu očajno i sramotno ali dokle nekog vredjati što drugačije misli pobogu.

Vrh