Ova petlja se vrv nece graditi sad vec kad bude gradjen deo do Mackata. Sada ce biti samo taj uokviren deo koji ce rusiti kasnije.
Тотално другачије изгледа петља, то лево доле уопште нема, наћи ћу вам скицу касније.
Dva puta me zadesio pljusak na X kada je bila ozbiljna gužva a niko nije hteo da smanji brzinu.За многе људе стварно није да возе по киши, снегу и ноћу! Једноставно не умеју да прилагоде вожњу свом стању, техничкој исправности возила и гума, стању пута, добу дана и метеролошким условима....и ту нема помоћи!
Ovo je baza za deonicu Požega - Duga Poljana?Нисам баш могао да станем и да сликам јер нема неких проширења уз магистралу близу а и био сам на послу па није да сам имао пуно времена.
Углавном то је та будућа бетонска база која је тренутно у фази насипање. Та шума што се види на првој слици је међа између нас и Милићевог Села.
Послато са SM-A920F помоћу Тапатока
Bio sam u situaciji da sam pri 120 uleteo u baru u brzoj traci baš kod plane. Pozdravio sam se sa životom jer me voda bukvalno izbacila iz trake.Dva puta me zadesio pljusak na X kada je bila ozbiljna gužva a niko nije hteo da smanji brzinu.
Jednom kod Niša, ali sam se tu isključio na Nais dok nije prošlo. Drugi put ka NS pre Pazove, na delu gde se ne meri brzina. Pljusak a svi su vozili 135. Meni iskreno nije bilo prijatno, jer sam imao zimske gume, a žena je stalno ponavljala da usporim.
Mislim da je u tim uslovima ipak pametnije da voziš koliko i svi drugi.
Prošle godine je bii jak pljusak oko Velike Plane. Policija je vozila po isprekidanoj liniji nekih 80.
To verovatno nije ni po jednom zakonu, ali je bilo vrlo pametno, jer su iza napravili dve kolone.
Cega je ovo mapa, i gde se radi baza za koji projekt.
Питање је јер још Пожешка петља није завршена.Ovo je baza za deonicu Požega - Duga Poljana?
Mapa spajanja autoputa Beograd - Požega na magistralni put Arilje - Požega.Cega je ovo mapa, i gde se radi baza za koji projekt.
Када @KrCan појасни, свима буде јасно!@Roske ovo jeste upravo to sto je @brada objasnio. Dakle petlja na kojoj se razdvajaju pravac za CG/glavni pravac/ I buduci pravac za BIH. Trenutno se radi ka bih samo taj izlaz do na magistralu ka Pozegi. Sto se tice betonske baze. Ja sam I u onoj prethodnoj reportazi slikao delove koji se nalaze u Lucanima u
postojecoj bb pored ulaza u Munjino brdo. I receno mi je da su delovi baze vec stigli I da treba da se montiraju upravo tu gde se na tvojim fotografijama sredjuje lokacija. Naravno da je planirana da opsluzuje I pocetne km I na jednom I na drugom pravcu.