Данас смо господин
@KrCan и ја обишли трасу од Паковраћа до Горобиља. Имао сам велику част да се лично упознам са њим, шта рећи, човек оштар, тачан, прецизан, пун енергије, спреман, одушевљен сам. Онај ко га познаје зна о чему причам.
Е сад, да ми он не би одмах пребацио да претерујем да кренемо на ствар. Ово што видите испод су слике из Муњиног брда. На основу онога што смо ми видели не копа се одавно, раде се неке друге ствари, шолују се они тунели између што повезују две цеви, на основу одводних металних цеви које су на крају тунела, ту где се буши, смо закључили да бушења одавно није било јер се ухватила опасна рђа по њима. У принципу има доста воде у тунелима, мислим да ту има још доста пропратних проблема. Ради само једна смена, претпостављам од 7-17, јер ми смо стигли негде око 5 после подне а радници су кретали у бараке.
Све у свему ради се али споро, чинило ми се да се више ради у Паковраћу у тунелима. Нико не зна да каже који су рокови итд бар од тих подизвођача са којима смо разговарали. Има још слика, немојте да бринете, има и видеа, али полако, ово је на брзину окачен пост да будете у току. У Горобиљу се насипа траса до магистрале дан и ноћ, ево сада слушам како кипају шљунак.
Толико од мене за вечерас, чекам и
@KrCan да се укључи, снимци су код њега. Снимљена је цела траса, без бриге, само времена треба док се све избаци.
Живели
Послато са SM-A920F помоћу Тапатока