Свуда има таквих примера по Србији... Мада конкретно ту на Златибору једино право решење је пуна линија па чекај она два велика правца код Водица. То растиње је већ права шума зимзелена, па би била грехота то посећи.
Ja bih tu uradio 2+2, da se isprestižemo pre borove glaveИначе нада мсе да ће да укину оно сулудо дољвољено претицање одмах после Јокине ћуптије, где буквално људи (легално!) претичу ко камиказе а ништа се не види због кривине и растиња!
Napisacu nesto sto nisam napisala, isli smo i na granice Srb - Cg i Srb- BiH, BiH- Cg....Ja sam juče stigao iz CG, tuda sam prošao oko 12h i ni na jednom semaforu nisam čekao duže od minut!!!!
Očigledno sam imao neverovatnu sreću jer sam i na granicama prošao sa čekanjem ne dužim od 5 minuta.
Juče oko 12h su bile kilometarske kolone na graničnom prelazu između CG i Srbije... ja sam tamo bio oko 8h...
ToiToi toaleti su apsolutno neupotrebljivi, a da stvar bude još gora, ljudi normalno neće da ulaze u tu prljavštinu pa oko samih toaleta možete videti i osetiti svašta.
Нису тешко повређени људи из преврнутих кола.
А тоалети су стварно ужасни.
И ја сам из оваквог аута изашао практично неоштећен.Jutros prosao u Cajetini auto na krovu, stvari razbacane ne verujem da ima prezivelih jer su preko ograde bankine preleteli I pali na krov.
U Pakovraci video asfalt krenuo uveliko uz trasu.
U Trbusanima tunelu jedna cev zatvorena. Sta rade ne znam kroz drugu dvosmerno se vozi I odmah na izlasku pre mosta Cemernice na celoj sirini promenjen nanovo presvucen asfalt.
U Savincu zatvorena cela leva, a u desnoj se vozi dvosmerno I kroz zaustavnu jer su doterali cisterne I peru zidove onaj deo ofarban belom. A I ostali tuneli ns Milosu su bas zreli za generalno pranje I ciscenje I to su trebali uraditi jos proletos , pa da letos budu cisti, a ne sad kad opet pocinje kisna sezona. Srecom signalizacija je ispravna I u funkciji.
Ono sto je takodje uzasavajuce to su oni mobilni wci na parkinzima, nisam koristio, ali oni koji su I'm prisli jednostavno kazu da su ne upotrebivi.
Srecom posle voznje magistralom covek kad udje na AP se oseca zadovoljno kao "Mujo kad izuje tesne cipele".
Pogledajte prilog 173164
Mislim da će vremenom taj osećaj biti prisutniji kod sve više ljudi u Srbiji, ne toliko zbog autoputa kao autoputa nego zbog katastrofalnog stanja magistralnih puteva i generalno svega i svačega što se može videti na njima i oko njih.Srecom posle voznje magistralom covek kad udje na AP se oseca zadovoljno kao "Mujo kad izuje tesne cipele".
Jao , izvinjavam se, ali sam se toliko smejala na ovo "prakticno neostecen" hahahahahhaha, a zamisljam sta je to praktično hahahahaah izvini Goje, tebi verovatno nije smesno, ali verujem da je bilo vrlo ozbiljno, sad mi zao sto sam se smejala, izvini. Doduse, kad moze Tom Kruz da izvodi vratolomije i sve bude ok.... IzviniИ ја сам из оваквог аута изашао практично неоштећен.