Радови у Пожешком пољу су дефинитивно интезивирани. На првим сликама можете видети где излази будући аутопут до Пожеге, на првој слици се може видети да је земљана подлога поравната и поваљана, припремају се за вучу шљунка.
Даље, траса кроз Горобиљско поље је насута преко пола, то су насули од недеље до данас а чини ми се да немају много радне снаге, дакле вредни су имајући у виду да раде до касно у ноћ, прексиноћ су се чули после 12 увече, ко зна до када су радили.
На дванаестој слици се могу у даљини видети Ваљевци како сређују речно корито, облажу га каменом итд, то ћу вам сликати вероватно у недељу. Они раде неким својим темпом, независно од кинеза.
На централним сликама се могу видети започети стубови будуће петље, е сад, то стоји, до када, видећемо, машине за извлачење воде из рупа за стубове стоје на овој огромној гомили шљунка, где сам ја између осталог паркирао мој црвени кабрио, већ неких пар месеци. Гомила је иначе била доста већа, са ње су узимали шљунак за насипање, сад су мало успорили, имам утисак да чекају да се ове машине склоне са гомиле да их не би поткопали јер су им пришли баш близу.
Толико од мене, чим буде неких већих новитета бићете обавештени!
Послато са SM-A920F помоћу Тапатока