Prva dva tunela od ČAčka su sa radovima. Saobraćaj se odvija kroz cev u smeru ka Čačku. Radovi u Brančiću su završeniNe znam da li je neko pisao ranije, ne mogu da pronađem, ali danas ko putuje smer ka BG, 2 tunela zatvorena i vozi se u drugom smeru, i jos jedno delimicno zatvaranje jedne trake. Verovatno se sastavilo nekoliko razlicitih poslova u isto vreme.
JEDNA JE JOVANA! OD IBARSKE MAGISTRALE DO ZVEZDA: Jeremićka odrasla u kafani, a ovako izgledaju njeni roditelj na koje je PONOSNA!To prvi put čujem, znam da je ona odatle, ali im je lepinja sa kajmakom vrhunska.
Vraacali smo se malopre, onaj jedan tunel je pusten ( tunel kod kojeg je cev ka Ca sa onim otvorima, polunatkriven) , a onaj najblize Cacku je i dalje zatvoren, tj i nakon zavrsetka radnog vremena.Prva dva tunela od ČAčka su sa radovima. Saobraćaj se odvija kroz cev u smeru ka Čačku. Radovi u Brančiću su završeni
Ne znam kako smo došli do mentaliteta da stranac ima prvenstvo poslovanja na našem autoputu, a ko hoće domaće nek u kondicionalu siđe sa autoputa... I pre ću kupiti od stranca nego brata Srbina. Ajd mikročip, al hranu... I sad mi nije jasno dal je starije kokoška ili jaje: dal vlast udovoljava ovakvom mentalitetu ili kreira takav mentalitet
Sev, reject McDonalds&Modernity kao ovaj Nikocado što to online konzumira and embrace Toxic masculinity kao ja ili ovaj Zyzz
Ovaj Zyzz umro ima više od 10 godina.Sev, reject McDonalds&Modernity kao ovaj Nikocado što to online konzumira and embrace Toxic masculinity kao ja ili ovaj Zyzz Da daju sem Meka na autoputu neku ponudu i za nas opoziciju