srdjanprpa
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.07.2017.
- Poruke
- 2.168
- Pohvaljen
- 8.206
Nekad se za nazad u BG uzimalo kg pecenja a sad mekic
Ima ih gomila mada mahom im je neispravan sifrarnik. Ima jedna Nis na A1 gde je ispravanKoja to pumpa u Srbiji ima šifru za WC?
Da ali nekad se islo Ibarskom, pa je taj put trajao duze a i trebalo se malo okrepiti usput za takvu pustolovinuNekad se za nazad u BG uzimalo kg pecenja a sad mekic
Ako je recimo Mek američka franšiza i mora plaća taj trošak koji odliva novac iz Srbije, a srpska pečenjara nema taj trošak odliva iz zemlje, koji je razlog da režim u Srbiji da eksluzivitet negativnijem cash-flowu po Srbiju? Da li će nam plaćanjem lokacije na autoputu otplatiti deo kredita za autoput i time Nas građane finansijski rasteretiti, i ako da, koliko? Ili je u pitanju korupcija, ili nešto treće, šta?Domaći Mek je srpski, koliko i svaka srpska pečenjara. Privatna srpska firma.
Mada, mene tačno boli donji stomak šta je čije, kad mi dodje da pijem kafu ili jedem pečenje. Zanima me valja li i koliko kosta. I onako sve što je privatno za 2min može biti srpsko, kinesko ili američko i to, s pravom, bez mog uticaja (jer vlasnik prodaje kome on, a ne ja, hoće).
Unositi ideologiju u pitanja kuhinje je... Ajd, nema veze...