Hvala Igoru što je uslikao i solo na 88 i zglob na 83. Lepo se vidi koliko manje putnika u njemu ima nego u solo. Takav je na 52 upravo danas bio 3072, a pre neki dan i 3048. Presedanje iz beloruske limenke pune sardina u Solaris bilo je pravo zadovoljstvo. Još sam i seo kod Sajma kad se još napunio. Da je naišao solo patike bi mi bile izgažene. U normalnoj zemlji bi Vesić odavno ribao obuću izgaženim putnicima.
Nisam pre neki dan ni pomenuo 3048, pravi ponos i diku Novog Beograda koji je pre neki dan bio na 52. Taj izgleda mnogo mlađe, kao da je godinama bio na klocnama. Vidi se po ostacima nalepnica da je za vreme šiznog stanja radio. Baš je čist, što posebno važi za donji deo vrata i neizgužvane harmonike.
A danas je u 13:15 u Požeškoj bio Vesićev performans 37-ice. Jedna puna Cobra, za njom dva prazna MAZ-a u smeru ka gradu. U suprotnom smeru Cobra sa 15 putnika. Sve to na 37. Naguraše se i 23-ke na Mostaru u razumaku od dva-tri minuta (uključujući i traktor 953), međutim zbog toga što nisu išle u konvoju kao solo 37-ice bile su jednako popunjene. Osim toga danas je na 38L bio 190, a pre neki dan sam video 199 kako sija na 57. Užasna greška što nisu uzeli O345G polovinom 2000-ih. Nazovi remontovani SG313 izgledaju mnogo gore od ovih Conecta, a bilo kakvi Ikarbusi bez obzira na starost su totalno neuporedivi.