Na 56 dva BMC-a, na 83 279 i na 88 746 koliko sam video.2 solo autobusa na 77, ako sam uspeo lepo da prebrojim. I juče i danas.
#746 je prvobitno bio Karaburmin, pa su ga prebacili u Kosmaj i tako završio na NBG. Isto tako je #219 na NBG-u i 279 iz Zemuna na NBG.Kako može Kosmajski bus 746 biti na 88?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
#746 je čest IK na liniji 306, LR su slova na reg. Tablici746 je Sanos iz Zemuna koji vozi na 48ci. Prošle nedelj smo blejali zajedno.
Ništa strašno, staviće Bmc na 83 čim krenu da rade, a to će biti vrlo uskoroDanas na 83, 80% od ukupnog broja angažovanih vozila, bilo solo, gotovo sve samo IK103/112N. Ovo je horor postao od linije, znatno su smanjili polaske i povećali interval, a u prinicpu ponovo ostavili solo autobuse. Pritom sve češće da je čekam i više od 20-25 minuta, nema vozila na polasku. Ova linija postaje iz godine u godinu sve gora i gora, stvarno ovo ne zaslužuje...
Шта катанац? Ове недеље на 56 ради мининум 2 или 3 солаћа сваки дан до касних вечерњих полазака а на 52 већ недељу дана ниједан соло. Не знам чему жалба.
Što katanac na SJP?
A tek 89-ka kakva je.Danas na 83, 80% od ukupnog broja angažovanih vozila, bilo solo, gotovo sve samo IK103/112N. Ovo je horor postao od linije, znatno su smanjili polaske i povećali interval, a u prinicpu ponovo ostavili solo autobuse. Pritom sve češće da je čekam i više od 20-25 minuta, nema vozila na polasku. Ova linija postaje iz godine u godinu sve gora i gora, stvarno ovo ne zaslužuje...
Čuj 3-4 meseca... Od početka godine kreću da rade od februara, pa od marta, pa ipak od aprila, al u stvari od letnjeg reda vožnje, al greška, ipak od septembra itd. Sve je gore i gore. Danas opet solo na 23, već peti kog sam video na toj liniji za mesec dana. Na 17 su solaći skoro svakodnevna pojava postali, a 88 mislim da ima već i redovne solo autobuse jer nema dana a da ih ne bude po 2-3 na toj liniji. Na 16 takođe svaki dan bar jedan higer, a 96 uopšte više nema zglobne autobuse, iako ih je bilo čini mi se dva. 65 je već duže vreme više solo nego zglobna linija, a 77 gde su ranije solaći vrlo retko radili sada izuzetno često ima solo vozila. Solarise su počele godine i eksploatacija polako da stižu. Pre neki dan su se na 43 dva pokvarila, a deluje mi da se održavanje tih vozila znatno pogoršalo u poslednjih nekoliko meseci. Sve u svemu, sve što mora i ne mora u rashod će ići kad jednog dana stignu ti čuveni zglobni BMC-i, a neće se prevoz ništa specijalno popraviti.Vrlo uskoro nekih 3-4 meseca vrlo uskoro al da vrlo uskoro oni kreću da voze bez brige ljudi.
Šalu na stranu ovo sa 83 je lepa maska da se zamazu oči koliko ne mogu da skrpe sve polaske pa tumbaju ovako uzimaju vozila sa poteza 600 i 75,
Pa i ti bmc kad udju u saobraćaj povucice raspale solo i zglobne Ikarbuse i Japance plus poneki niskpodni i opet skoro ništa nije dobijeno puno, jer kineski autobusi će praviti sve više problema, ali prevoz će sigurno biti kvalitetniji nego što je u ovom trenutku.