Cuburac93
Higher intermediate
![vnc6tg.jpg](http://i42.tinypic.com/vnc6tg.jpg)
e ovo je kad sam s vraco iz resnika
![sebtef.jpg](http://i43.tinypic.com/sebtef.jpg)
evoga lastin bas
ali zato ovakvih šofera sa peškirom oko vrata imamo koliko hoćešamm8990":2o1b0is8 je napisao(la):Ovaj prvi Ikar(b)us mislim da ni u Srbiji nigde ne postoji :shok:
ne znam za buku, ali znam da je drastično manja emisijia CO[sub]2[/sub] i ostalih štetnih gasovavucko":xjmyw3s2 je napisao(la):Da li su autobusi koji imaju visi euro standard manje bucni ili to nema veze?
Pretpostavljam da jeste,gledah neke skripte,ucili smo euro standarde goriva i pise da su motori sa visim standardom tisi,samo je pitanje koje nije ni vazno da li je to zbog motora ili goriva ili obojeJohnnyLee":2tef2zub je napisao(la):ne znam za buku, ali znam da je drastično manja emisijia CO[sub]2[/sub] i ostalih štetnih gasovavucko":2tef2zub je napisao(la):Da li su autobusi koji imaju visi euro standard manje bucni ili to nema veze?
To se jednostavno resava.amm8990":2nkzvi13 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
Dok oni koje prave štetu istu i ne plate (duplo), ništa se neće promeniti... Ne može klub da kontroliše šta rade navijači van stadiona, niti može da ih prevaspita. Zna se čiji je to posao. Policije i sudstva. A sudstvo je najveća rupa ove države...stf":1zabfo30 je napisao(la):3. Sva materijalna steta ide na stetu oba kluba.amm8990":1zabfo30 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
Opste je poznato da sudstvo prakticno ponistava svaki uspeh policije, zato sam i predlozio sa klubovi snose stetu. Zasto? Jer ce time, napraviti dogovor sa pravim navijacima, da ovi odstrane idiote iz svojih redova, ako treba i premlacivanjem. Pravim navijacima je zao kada klub placa stetu i sami se se potruditi da se ``ociste`` od navijaca nize rase.Михаило":2ecd8rk1 je napisao(la):Dok oni koje prave štetu istu i ne plate (duplo), ništa se neće promeniti... Ne može klub da kontroliše šta rade navijači van stadiona, niti može da ih prevaspita. Zna se čiji je to posao. Policije i sudstva. A sudstvo je najveća rupa ove države...stf":2ecd8rk1 je napisao(la):3. Sva materijalna steta ide na stetu oba kluba.amm8990":2ecd8rk1 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
CAFovi neće vozi na liniji 14.stf":2ul340to je napisao(la):To se jednostavno resava.amm8990":2ul340to je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
1. Za vreme utakmica Zvezde i Partizana CAF/ovi se skidaju sa linija 9, 10, 14, i gotova stvar.
Okaci pouzdanost macki o rep sa nedenivelisanim i neodvojenim od ostalog saobracaja prevozom u Beogradu.Матеја Бељан":2iyidok8 je napisao(la):Na 9 vec sad ide veliki broj tramvaja sa prikolicama. Svakako da su 7 i 12 super za ove dugacke, mada na nbg tramvaji generalno nisu popunjeni.
Voleo bih da Beograd kupi i solo ili dvodelne tramvaje, pre svega za liniju 2 koja bi trebalo da ide cesce. Mislim da bi sistem mogao da bude veoma koristan ako bi postojale samo linije: 2, 7, 9, 10 i 12 + planirani LRT, ali da budu veoma pouzdane
Zar ovo nije isto sto i nivelisano?hazard":17o4aw0n je napisao(la):nedenivelisanim