Jos ranije sam pisao o tom problemu sa prikazivanjem vremena na unutrasnjim displejima, a upravo mi je stigao i zvanican odgovor. Niko nije nadlezan za kontrolu tih displeja :bash:Sallex":3g1s9p3l je napisao(la):U novim autobusima na svim displejima i dalje stoji letnje racunanje vremena iz 2009, datum je skroz pomeren, i dalje je januar, a o tome da vozace mrzi da promene smer kretanja koji stoji na busu to je druga prica...saljem im mail sutra.
haha, coolstf":82ny01nz je napisao(la):
Ostatak vesti na:У Алтини изгорело 12 аутобуса
У пожару у насељу Алтини изгорело 12 аутобуса, рекао шеф смене Ватрогасно-спасилачке бригаде "Београд" Милош Мајсторовић.
Јутрос око три сата, у пожару који је избио у гаражи у насељу Алтини, у Земуну, потпуно је изгорело 12 аутобуса, изјавио је шеф смене Ватрогасно-спасилачке бригаде "Београд" Милош Мајсторовић.
Izvor:TanjugSutra potpisivanje ugovora o prodaji 22 autobusa Ikarbusa
06.04.2010 | 15:12
Prvih 22 autobusa "Ikarbusa“ biće sutra prodato uz posredovanje Ministarstva ekonomije iz regionalnog razvoja, što će obezbediti posao za sve radnike ove fabrike, saopšteno je iz tog ministarstva.
Ugovor vredan oko dva miliona evra, potpisaće v.d. direktora "Ikarbusa“ Aleksandar Vićentić i predsednik Upravnog odbora firme, koja će kupiti ove autobuse, "Veolia Transport Litas“ Klas Gothold i generalni direktor "Veolia Transport Litas“ Zoran Janković.
Zahvaljujući Programu Ministarstva ekonomije, preduzeće "Veolia Transport Litas“ iskoristiće popust od 20 odsto pri kupovini Ikarbusovih autobusa.
Ministratvo ekonomije je za ovaj Programa izdvojilo milijardu dinara, a cilj je pokretanje proizvodnje i očuvanje radnih mesta u domaćim fabrikama koje proizvode autobuse.
Potpisivanju Ugovora o prodaji Ikarbusovih autobusa prisustvovaće i državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić i predsednik Upravnog odbora Ikarbusa Nenad Mijailović, navedeno je u saopštenju.
Ili kad vidim onu jadnu 37 privatnu de napred piše КНЈЕЖЕВАЦ, - ПАНЦЕВАЦКИ МОСТ. Vuk se u grobu prevrće od takve pismenostivucko":9d62peg1 je napisao(la):To je i mene kopkalo,u nekim busevima cak ni vreme nije priblizno isto jer je razlika u nekoliko sati.Pa ko je nadlezan za displeje onda,moj deda? :bash: