AHAHAHAH rado bih sahranio taj LRT projekat, ali kao da je onaj iz Bogranovicevog vremena i dalje na snazi Mada ovo je offtopic, pa cu da se vratim na temu, evo slike unutrasnjosti jednog zemunskog busa na liniji 705
Upravo......ovi matori su najgori, mada kapiram da im se posle 40 godina smucio svaki putnik i autobus i linija i sve.....ali to naravno, nije opravdanje.2012":2eokzko0 je napisao(la):Pa vozači su sve mlađi i mlađi pa im i imidž bitan...
Ostao je taj jedan FIAT-IVECO u Zemunu, Karaburma je sve rashodovala, a na 32E ga je zamenio IK-112 Avancity Te autobuse smo dobili iz Trsta, pa sam baš nameravao da se provozan ne bi li se prisetio dana iz Italije.Матеја Бељан":1jrvftfz je napisao(la):Na 705 inace ide neki narandzasti bus italijanske donacije, ali sve cesce ga zamenjuju neki drugi, znaci na izdahu je. BG je dobio 2 takva, jedan je isao na 32E cini mi se.
Eh, sta ti je pluralitet misljenja. Ja bih za slusanje BGD sindikata na javnom radnom mestu davao otkaz. I to ne zbog muzickog ukusa.vucko":3gku5njl je napisao(la):ode mi baterije na mobu inace bih snimio sada vozaca 77-ice u zvanicnom odelu u kosulji,ali bez kravate kako slusa beogradski sindikat i uziva,takav gsp hocu da vidim :kk:
NEOBUS PR, Autobusi.net"NEOBUS_PR"":1xj7yff1 je napisao(la):Необус и ТП Ласта су потписали уговор у купопродаји 20 нових градских аутобуса типа Citta SLF на шасији Volvo B7R за превоз путника у Београду.
Коначно смо успели да се пробијемо на београдске мокре улице (што би рекао Дејан Цукић :lol: ).
Надамо се да ће и неки приватници купити од нас још аутобуса, будући да је један од познатијих Бамирон већ направио с нама уговор на 3 оваква буса.
http://www.neobus.rs/srb/proizvodi/gradski/citta_slf/osnovno.php
CITTA SLF
"NEOBUS" AD upotrebljava najkvalitetnije materijale koji garantuju dug životni vek karoserija, apsolutnu antikorozivnu zaštitu, te omogućavaju najfunkcionalniji i najudobniji dizajn enterijera autobusa, koji će vašim putnicima pružiti komfor u vožnji kakav su oduvek sanjali. Posedovanje "NEOBUS" CITTA u svom voznom parku je komparativna prednost najvišeg ranga za svako transportno preduzeće.
Komfor
A/C CITTA ima sedišta iz kojih ne želite da ustanete, sistem držača je osmišljen tako da su svakome dostupni, niski patos i pragovi omogućavaju laku i brzu fluktuaciju putnika, a na raspolaganju je i dodatno spuštanje autobusa ili samo njegove ulazne strane (mogućnost klečanja), dok je za invalidna lica i dečja kolica ugrađena posebna, pokretna rampa. U samom autobusu postoji specijalno osmišljen i dizajniran deo prilagođen prevozu vaših sugrađana sa posebnim potrebama.
Iijaooo ima zadnja svetla kao oni mali ružni spori liaz/uaz/whatever autobusi - me not like :laugh:amm8990":3uv1pdp1 je napisao(la):"NEOBUS_PR"":3uv1pdp1 je napisao(la):Необус и ТП Ласта су потписали уговор у купопродаји 20 нових градских аутобуса типа Citta SLF на шасији Volvo B7R за превоз путника у Београду.