Cuburac93
Higher intermediate
e ovo je kad sam s vraco iz resnika
evoga lastin bas
ali zato ovakvih šofera sa peškirom oko vrata imamo koliko hoćeš btw danas sam se vozio 6icom oko pola 4, izgleda je bilo neko takmičenje u nekupanju za koje mi nisu javili, išao sam sa kraja na kraj autobusa ali svuda je bilo učesnika. a još nije ni letoamm8990":2o1b0is8 je napisao(la):Ovaj prvi Ikar(b)us mislim da ni u Srbiji nigde ne postoji :shok:
ne znam za buku, ali znam da je drastično manja emisijia CO[sub]2[/sub] i ostalih štetnih gasovavucko":xjmyw3s2 je napisao(la):Da li su autobusi koji imaju visi euro standard manje bucni ili to nema veze?
Pretpostavljam da jeste,gledah neke skripte,ucili smo euro standarde goriva i pise da su motori sa visim standardom tisi,samo je pitanje koje nije ni vazno da li je to zbog motora ili goriva ili obojeJohnnyLee":2tef2zub je napisao(la):ne znam za buku, ali znam da je drastično manja emisijia CO[sub]2[/sub] i ostalih štetnih gasovavucko":2tef2zub je napisao(la):Da li su autobusi koji imaju visi euro standard manje bucni ili to nema veze?
To se jednostavno resava.amm8990":2nkzvi13 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
Dok oni koje prave štetu istu i ne plate (duplo), ništa se neće promeniti... Ne može klub da kontroliše šta rade navijači van stadiona, niti može da ih prevaspita. Zna se čiji je to posao. Policije i sudstva. A sudstvo je najveća rupa ove države...stf":1zabfo30 je napisao(la):3. Sva materijalna steta ide na stetu oba kluba.amm8990":1zabfo30 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
Opste je poznato da sudstvo prakticno ponistava svaki uspeh policije, zato sam i predlozio sa klubovi snose stetu. Zasto? Jer ce time, napraviti dogovor sa pravim navijacima, da ovi odstrane idiote iz svojih redova, ako treba i premlacivanjem. Pravim navijacima je zao kada klub placa stetu i sami se se potruditi da se ``ociste`` od navijaca nize rase.Михаило":2ecd8rk1 je napisao(la):Dok oni koje prave štetu istu i ne plate (duplo), ništa se neće promeniti... Ne može klub da kontroliše šta rade navijači van stadiona, niti može da ih prevaspita. Zna se čiji je to posao. Policije i sudstva. A sudstvo je najveća rupa ove države...stf":2ecd8rk1 je napisao(la):3. Sva materijalna steta ide na stetu oba kluba.amm8990":2ecd8rk1 je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
CAFovi neće vozi na liniji 14.stf":2ul340to je napisao(la):To se jednostavno resava.amm8990":2ul340to je napisao(la):Opet polupani autobusi GSP-a, ovoga puta 3 komada. Zamislite stignu novi CAF-ovi i navijači ih razlupaju.
1. Za vreme utakmica Zvezde i Partizana CAF/ovi se skidaju sa linija 9, 10, 14, i gotova stvar.
Okaci pouzdanost macki o rep sa nedenivelisanim i neodvojenim od ostalog saobracaja prevozom u Beogradu.Матеја Бељан":2iyidok8 je napisao(la):Na 9 vec sad ide veliki broj tramvaja sa prikolicama. Svakako da su 7 i 12 super za ove dugacke, mada na nbg tramvaji generalno nisu popunjeni.
Voleo bih da Beograd kupi i solo ili dvodelne tramvaje, pre svega za liniju 2 koja bi trebalo da ide cesce. Mislim da bi sistem mogao da bude veoma koristan ako bi postojale samo linije: 2, 7, 9, 10 i 12 + planirani LRT, ali da budu veoma pouzdane
Zar ovo nije isto sto i nivelisano?hazard":17o4aw0n je napisao(la):nedenivelisanim