То им и јесте једна од највећих мана, врата буквално могу да се подесе да се отварају/затварају толиком брзином да лагано могу да повреде некога. ИК-112ЛЕ поново објаснио Пољацима шта значи безбедност, опремљен је сензорима који их аутоматски отварају ако те којим случајем уштину, врло важна ствар за безбедност. :kk: А и сензорима који заустављају возило док се врата не затворе које је ГСП, нажалост, скинуо са свих ИК који су били опремљени њима, од ИК-218М из 2013. до ИК-112М из 2017. Ваља поменути да 218-ице из 2012. нису биле опремљене свим тим сензорима.Juce sam se vozio Solarisom #3197 cini mi se, na 31.
I zadnja vrata su tako podesena,da bi mogla glavu da otfikare ako je ostavis van vozila (oni likovi sto vise kad je guzva pa nema gde igla da padne)
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=690299#p690299:tao4cgp5 je napisao(la):Рипањац 405 » Sre Dec 18, 2019 7:04 pm[/url]":tao4cgp5]То им и јесте једна од највећих мана, врата буквално могу да се подесе да се отварају/затварају толиком брзином да лагано могу да повреде некога. ИК-112ЛЕ поново објаснио Пољацима шта значи безбедност, опремљен је сензорима који их аутоматски отварају ако те којим случајем уштину, врло важна ствар за безбедност. :kk: А и сензорима који заустављају возило док се врата не затворе које је ГСП, нажалост, скинуо са свих ИК који су били опремљени њима, од ИК-218М из 2013. до ИК-112М из 2017. Ваља поменути да 218-ице из 2012. нису биле опремљене свим тим сензорима.Juce sam se vozio Solarisom #3197 cini mi se, na 31.
I zadnja vrata su tako podesena,da bi mogla glavu da otfikare ako je ostavis van vozila (oni likovi sto vise kad je guzva pa nema gde igla da padne)
Nikada displej na tom autobusu nije radio normalno, do pre nekoliko nedelja je pokazivao 89 - Blok 72 ili Za garažu iako je sve vreme saobraćao na 44.MidnightParkour":34brgagl je napisao(la):Sta bi sa displejom od Ik112M-a koji je redovan na 44ci? Pre 6 meseci mu je radio normalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre dva dana sam ga video na 27 i još sam se vozio sa 3426 na 27 istog dana.Zvezdarac77":3lv057rm je napisao(la):Higer na 65 - #3393