То им и јесте једна од највећих мана, врата буквално могу да се подесе да се отварају/затварају толиком брзином да лагано могу да повреде некога. ИК-112ЛЕ поново објаснио Пољацима шта значи безбедност, опремљен је сензорима који их аутоматски отварају ако те којим случајем уштину, врло важна ствар за безбедност. :kk: А и сензорима који заустављају возило док се врата не затворе које је ГСП, нажалост, скинуо са свих ИК који су били опремљени њима, од ИК-218М из 2013. до ИК-112М из 2017. Ваља поменути да 218-ице из 2012. нису биле опремљене свим тим сензорима.Juce sam se vozio Solarisom #3197 cini mi se, na 31.
I zadnja vrata su tako podesena,da bi mogla glavu da otfikare ako je ostavis van vozila (oni likovi sto vise kad je guzva pa nema gde igla da padne)![]()
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=690299#p690299:tao4cgp5 je napisao(la):Рипањац 405 » Sre Dec 18, 2019 7:04 pm[/url]":tao4cgp5]То им и јесте једна од највећих мана, врата буквално могу да се подесе да се отварају/затварају толиком брзином да лагано могу да повреде некога. ИК-112ЛЕ поново објаснио Пољацима шта значи безбедност, опремљен је сензорима који их аутоматски отварају ако те којим случајем уштину, врло важна ствар за безбедност. :kk: А и сензорима који заустављају возило док се врата не затворе које је ГСП, нажалост, скинуо са свих ИК који су били опремљени њима, од ИК-218М из 2013. до ИК-112М из 2017. Ваља поменути да 218-ице из 2012. нису биле опремљене свим тим сензорима.Juce sam se vozio Solarisom #3197 cini mi se, na 31.
I zadnja vrata su tako podesena,da bi mogla glavu da otfikare ako je ostavis van vozila (oni likovi sto vise kad je guzva pa nema gde igla da padne)![]()
Nikada displej na tom autobusu nije radio normalno, do pre nekoliko nedelja je pokazivao 89 - Blok 72 ili Za garažu iako je sve vreme saobraćao na 44.MidnightParkour":34brgagl je napisao(la):Sta bi sa displejom od Ik112M-a koji je redovan na 44ci? Pre 6 meseci mu je radio normalno![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pre dva dana sam ga video na 27 i još sam se vozio sa 3426 na 27 istog dana.Zvezdarac77":3lv057rm je napisao(la):Higer na 65 - #3393