Ljudi, ajde da se ne svadjamo, ili na sta god to licilo. Ja znam kakav sam zatekao 1177, i otpravnik zna koliko sam ga cistio kad sam dosao, prijavio dizanje temperature na Konj. i dok sam navodno ladio, sve ribao, prao posle izbacivanja smeca...ali nije pomoglo, tad sam odustao, i prestao da marim, jer je kolega pre mene rekao da nece prestati da ga prlja.
Ne smeta meni buka motora, vec sam ocekivao bolju izolaciju za tu cenu. Bivsi zemunac sam zbog 281 kog sam dobio novog 2008-me, i zbog sukoba sa sefom zbog tog vozila, pa sam prebacen na Nbg.
Solaris ima previse dobrih stvari za pisati, o tome bi se moglo dosta, ali to svi vidimo sta je dobro, ja sam samo predocio ono sto mi se ne svidja, sa stanovista vozaca, ne putnika. Kao putnik, ne smeta mi nista u tom vozilu, za mene je do sad najbolje vozilo koje je GSP imao posle Japanaca.(uzimajuci u obzir sta je japanac bio za svoje vreme 2003. i Solaris za ovo sada).
Kazes da bi to usporilo rad...pa zar bezbednost nije na prvom mestu, nek pisti pre zatvaranja, logicnije je.
Za harmoniku, nismo se sporazumeli, u harmonici, donji deo, metal po kome se gazi, je zasrafljen sa brdo srafova, jedni su za imbus 8 drugi imbus 6, o tim srafovima govorim, danas smo proveravali na 3003 i svi su bili stegnuti, ali su bili labavi imbusi poklopca jastuka kod srednje osovine, tpa smo njih dotegli...
Brza vrata, pregledni retrovizori, odlicna klima, bez skripanja, taster zajednickih vrata, koji ako su neka vrata otovrena pritiskom na isti ne zatvara ta, a otvara ostala, vec samo zatvara otvorena, dok zatvorena ne dira, elektro podesivi retrovizori, sediste sa naduvavanjem bokova, kicmenog dela gornjeg i donjeg, odlicna sirena, stanicna na taster, brdo ostava za sitnice, naloge, telefone, punjac 12V za telefon ili sta vec.....ima mnogo, i previse dobrih stvari, ali nema potrebe ovde dizati ton, govoriti da neko laze, i izmislja samo zato sto se meni pojedine stvari na Solarisu nisu svidele..
A za tastere, evo slike sa M-a, a cim budem u solarisu, uslikacu i njegove, da se vidi o cemu govorim.