Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.623
Е па види, ускоро ћеш плакати за Соларисом на 18 поготово кад од 20 Земунаца буде радило 10.
10 vozila drži Zemun, 10 Nbgd, idu po 10 jednih i 10 drugih, pa zato ako te uhvati niz ovih sa Nbgd-a onda će ti naići 10 Solarisa ili Bmc i obrnuto ako krenu da ti nailaze busevi Zemuna.Jel neko zna zasto su se vratili Solarisi na 18? Kad sam video na aplikaciji da su sve Solarisi odustao sam od voznje 18icom...
Ik-218M su vozili na relativno lakim 7xx linijama u Zemunu... kako će se snaći na preteškoj 18ici...
Slabo se razumem u to iskreno. Mislim na žig fotografija, odnosno koji je lako, a koji teško ukloniti. Logično ovaj tvoj trenutni sigurno nije lako skloniti. Odavno praviš dobre slike, i opet, šteta da ih kvariš u tolikoj meri. No dobro, tvoje slike pa i tvoja volja kako ćeš da ih postavljaš. Lično mi nikada nije smetalo da mi uzimaju slike koje postavim. Mislim, kao mogli bi da pitaju, al i ne moraju. Nalazio sam ja svoje fotografije, ne često naravno, i na ponekom portalu, pa mi to čak malo i imponovalo. Ono jes da bi ljudi sami trebali da se potrude i naprave kvalitetne slike, al ja sam i ovako amater. Slobodno neka se neko ogrebe i o nešto moje, kao što sam i ja bezbroj puta nešto skinuo ili upotrebio sa neta.Заиста не знам који жиг да користим а да не може тако лако да се уклони. Фотографије приватника сам први пут окачио после 7 година јер су се оне највише крале. Тешим се што ово неки неће знати да уклоне те зато стављам по сред јер се остало лако сече.
Slabo se razumem u to iskreno. Mislim na žig fotografija, odnosno koji je lako, a koji teško ukloniti. Logično ovaj tvoj trenutni sigurno nije lako skloniti. Odavno praviš dobre slike, i opet, šteta da ih kvariš u tolikoj meri. No dobro, tvoje slike pa i tvoja volja kako ćeš da ih postavljaš. Lično mi nikada nije smetalo da mi uzimaju slike koje postavim. Mislim, kao mogli bi da pitaju, al i ne moraju. Nalazio sam ja svoje fotografije, ne često naravno, i na ponekom portalu, pa mi to čak malo i imponovalo. Ono jes da bi ljudi sami trebali da se potrude i naprave kvalitetne slike, al ja sam i ovako amater. Slobodno neka se neko ogrebe i o nešto moje, kao što sam i ja bezbroj puta nešto skinuo ili upotrebio sa neta.
Stiže pojačanje drugih linija i tek će biti kad Strela preuzme poteze 100 i 700 u fullu.Nadao sam se da ipak nije istina to za 18, ali eto, ostvarilo se nažalost. Gde će prebaciti Solarise sa 18 onda?
Na žalost, vrata ne mogu da se otvore na drugi način u Strelinim konektima. Stoji i obaveštenje za putnike.Od ovoga se odustalo odavno.
I dalje stoji obaveštenje na nekim vozilima strele. Ono što mi je zanimljivo, više je kao neki fenomen, što sa spoljne strane autobusa stoji dugme na kome se nalazi simbol za osobu u invalidskim kolicima, a koji dosta građana pritiska da bi ušlo u vozilo, odnosno da bi se otvorila vrata, iako ono služi skroz drugoj svrsi.
super za 77Stiže pojačanje drugih linija i tek će biti kad Strela preuzme poteze 100 i 700 u fullu.
a inače se četvrta vrata sama zatvaraju ako nema prepreke ne zavisno da li je vozač dao znak za zatvaranje ili ne. X puta sam prisustvao situaciji na 611 gde ljudi utrčavaju na zadnja i misle da ih vozač ne vidi.Na žalost, vrata ne mogu da se otvore na drugi način u Strelinim konektima. Stoji i obaveštenje za putnike.
Koliko 75 ima trenutno šihtaša? Sad će da osakate najbitniju liniju na BK. Možda planiraju da je prebace na zgloba od sutra.Stiže pojačanje drugih linija i tek će biti kad Strela preuzme poteze 100 i 700 u fullu.
Ok, hvala na pojašnjenju.Trenutno ima 2 šihte, a od sutra će ostati samo jedna, a ta druga postaje celodnevan polazak, tako da to ne smatram kao sakaćenje, već kao pojačanje jer će linija ići češće van špica. Ono što rade sa navedenim linijama na slici, pa i od danas sa 18 i od septembra sa linijama koje preuzimaju privatnici jeste da se smanjuje broj šihti i povećava broj smenaca, odnosno celodnevnih polazaka, što bi značilo da je cilj svega toga da po ceo dan bude isti ili sličan interval.
Da objasnim: smanjen broj šihtaša znači da će ti polasci biti pretvoreni u smence što znači da će biti više polazaka na liniji, ne manje. Gde piše da ne linija pojačana i smanjen broj šihtaša znači da će neki šihtaši biti pretvoreni u smence i da će uz to biti dodato još neko vozilo. Linija 75 će umesto 105 imati 113 polazaka od sutra.Koliko 75 ima trenutno šihtaša? Sad će da osakate najbitniju liniju na BK. Možda planiraju da je prebace na zgloba od sutra.
Baš to, primera radi moja linija 307 će umesto 5 smenaca i 1 šihtaša, imati 7 smenaca kada dođu privatnici.Trenutno ima 2 šihte, a od sutra će ostati samo jedna, a ta druga postaje celodnevan polazak, tako da to ne smatram kao sakaćenje, već kao pojačanje jer će linija ići češće van špica. Ono što rade sa navedenim linijama na slici, pa i od danas sa 18 i od septembra sa linijama koje preuzimaju privatnici jeste da se smanjuje broj šihti i povećava broj smenaca, odnosno celodnevnih polazaka, što bi značilo da je cilj svega toga da po ceo dan bude isti ili sličan interval.
Nisam računao broj poluobrta, ali moguće da će povećati pravac uz to da ne bi bilo toliko ispadanja kao sad.Baš to, primera radi moja linija 307 će umesto 5 smenaca i 1 šihtaša, imati 7 smenaca kada dođu privatnici.
Možda i bude od septembra, s obzirom da Novi Beograd gubi jake zglobne linije (52, 56 i 88), što ako se sećam dođe 52 zglobna autobusa, čak i da uzmu nešto od privatnika i pretvore to u zglobno, ne verujem da će se svi ti zglobovi iskoristiti, pa bi mogli ostatak da stave na 75.Čudno mi je bilo što je na spisku za zglobnim linijama. Taman sam pomislio da će da stave neki solaris na 75.
možda stave neki solaris od petka na 75 jer će ostati 20 slobodnih solarisa.Možda i bude od septembra, s obzirom da Novi Beograd gubi jake zglobne linije (52, 56 i 88), što ako se sećam dođe 52 zglobna autobusa, čak i da uzmu nešto od privatnika i pretvore to u zglobno, ne verujem da će se svi ti zglobovi iskoristiti, pa bi mogli ostatak da sta