Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.632
3128 на линији 31
3613 такође на 31
3613 такође на 31
i ja sam na 75 očekivao zglobaMoguće na 95, pa da zglobovi pređu na 65 i tamo gde uleću solaći. Očekivao sam i na 27E nešto, ali izgleda ništa od toga.
Sve je urađeno tako da bi se predstavilo kako je gsp ogroman gubitas i teret po gradsku kasu. Prvo je bilo ovo sa ukidanjem apexa i smanjenjem cene karata gde si prepolovio prihode gsp-u i onda sada grad mora da placa nova vozila gsp-u i mnoge druge stvari jer gsp sam ne može to da pokrije sa cenom koju ima po km. Pa se onda uvela starosna granica gde primoravaš svoju državnu firmu da izbacuje starija vozila, da bi onda pod izgovorom kako nemaju vozila, linije podelio privatnicima. Dok priču sa privatnicima predstavljaju kako im samo plate cenu po km i oni za te pare nabave svoja nova vozila i plate sve ostale troškove. Najveći problem drzavnih firmi je administracija koje ima previše, ali i sa tim bi gsp mogao lagano da bude isplativiji od privatnika.Nijedan strelin polazak na 700 se ne vidi na aplikaciji. Ovo sa 18com je presmesno.
Tek upumpavanje para streli...dodavanje polazaka i linija...sad sve moze sto ranije nije moglo samo radi privatne koristi na ustrb gradjana. Sistemsko urusavanje gsp preduzeca koji postoji jako dugo .
Trebalo bi ceo gsp da strajkuje i da se opameti vlast. Neozbiljno je i postepeno preuzimanje linija jer nemaju vozace...pritom verovatno ni adekvatne garaze..servise..cenim da ce jako brzo propasti plan gradskih otaca. Koja je logika da nema grad para za autobuse pa ustupa privatnicima i placa vise nego svom preduzecu? Da uzima ravnicarske linije privatnik kome se vise placa a gsp najteze za mizernu cifru?! Ovo treba prijaviti i organima van srbije jer se steti gradu direktno pa i gradjanima.
ulazenje na prva i izlazenje na ostala vrata? u praksi je to skoro nemoguce
jel se postuje ovo stiskanje stop dugmeta
1389 sam isto video na aplikaciji rano jutros, posle više ne.Od jutros je minimum 4 vozila zamenjeno od 10 koliko su poslali, 1389 nakon prvog pravca, 3262 nakon prvog kruga, a sada su tu i 366 i 898, horor tek sledi nakon preuzimanja cele linije.
Danas je Zemun uzeo pola polazaka sa 18 a za par dana uzimaju ostatak...Jel neko zna zasto su se vratili Solarisi na 18? Kad sam video na aplikaciji da su sve Solarisi odustao sam od voznje 18icom...
Јел ово неки сарказам?Jel neko zna zasto su se vratili Solarisi na 18? Kad sam video na aplikaciji da su sve Solarisi odustao sam od voznje 18icom...
Ja idem svaki dan Solarisom i smucilo mi se vise. Volim ih samo po kvalitetu i zvuku.Јел ово неки сарказам?