Zvezdarac77
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.03.2019.
- Pohvaljen
- 1.107
Je l vozilo bilo sertifikovano?
Tad je mislim pukla guma i razvalila unutrašnji deo oko točka. U svakom slučaju jezivo.Десило се почетком 90-их на 73-ци, и тада је погинула жена.
to bože nisam jedini prvo pomislio da je 971Tad je mislim pukla guma i razvalila unutrašnji deo oko točka. U svakom slučaju jezivo.
A ovaj je 972 na slici? Učinilo mi se 971, kojim sam se večeras vozio, pa rekoh kako to da su ga tako brzo sredili.
Čekamo Šapića da kaže da su zglobni autobusi laž i da je to prevaziđena vrsta i da nam stižu solo autobusi.Od zgloba do dva minibusa.
Nije to ništa, zamisli kad ti na 17 naidje Bmc hahahahahaМене ужасно нервирају "пола пола" линије, на шта то личи? Линија је или зглобна или соло, остало је будалаштина и буџевина! Евентуално недељом солаћи могу да се ставе на поједине зглобне линије кад потребе за више и нема... али то што раде нпр. на 15 или 70х ме ужасава над у сред шпица радним даном уместо Икарбуса наиђе Хигер!
a ekipica sa uba ce polako da preuzima posaoСве изгледа као да се иде ка гашењу ГСП, или макар 50% његових капацитета.
zato ni ne šalju BMC na 77. Inače jel kruže neke priče o rokadi linija izmedju pogona gsp od 1.1280 posto linija je ok van špica i vikendom. Valjda se tip vozila šalje prema vršnom opterećenju. Opet ponavljam, solo sa manjim intervalom je ok na prigradskim linijama koje imaju broj putnika koji retko oscilira, pa recimo ako imaš polaske na 15-20 minuta umesto na 30-35, putnici će da se podele u dva autobusa, umesto da svi odu na jedan. Problem su gradske linije, a naročito one zapad-istok i sever-jug gde ne možeš da predvidiš gužvu, zastoj i sve ostalo. Probali su sa solaćima na 77 pa je bio fijasko, a ima i daleko opterećenijih linija od nje. Bukvalno 70% linija koje su danas solo moraju da budu zglobne ili bar pola-pola.
daje l 77 opet skroz u NBG pogonu?
Vozio se pre par dana i bus je top, ali džabe kad će ga baciti na otpad za godinu dana, kao i sve Mercedese zbog pravila i godinama vozilaKoja milina je voziti se sa poslednjim remontovanim Conectom, #194.
Bolje radi nego bilo koji IK112LE.