:bash::rant:amm8990":2w37v8mk je napisao(la):Kada stignu novi Liazi. Naručeno je 60 autobusa, ali ovaj put sa Cummins motorima.
Pa ima slika ovoj strani, inače Guleryuz = Cobraincidente":33bansfr je napisao(la):Neki privatnici imaju nove Guleryz turske autobuse mislim da su uglavnom na linijama 96...aj nek ih neko slika ako moze
= срањеamm8990":2i44w7p4 je napisao(la):Guleryuz = Cobra
Zbog Bg vozadirektor":3sa5ls8q je napisao(la):Juce sam iz voza vijeo da se prosiruje preuredjuje okretnica u batajnici kod zeljeznicke stanice :kafa:
Данас сам га видео уживо. Сунце ти, па то не да није за градски превоз, него није ни за приградски. Мислим да су Ластини СОР аутобуси прилагођенији градском превозу од Кобре.JohnnyLee":xf2jpgcl je napisao(la):= срањеamm8990":xf2jpgcl je napisao(la):Guleryuz = Cobra
пиши Ц.С.И-у, он је наш главни шериф за тоbojan87":96yi6prn je napisao(la):Kome i kako bi mogao da se zalim na redovnost linije 18. Razmak izmedju dva autobusa u spicu se krece i po 15 minuta ( po redu voznje trebalo bi max 8 minuta ), a u jako velikom broju slucajeva idu dve 18 jedna za drugom.
Sve ovo bi moglo da se tolerise, kada bi isti slucaj bio i na liniji 17 koja najkriticniju trasu deli sa 18 ( novi beograd, gazela, autokomanda ), pri cemu 17 uvek ide redovno i tokom spica, dok linije 18 nema i po 15 minuta.
haha, menadžment na singidunumu, on je tamo u bul. zorana djindjićaincidente":1j5d9d2n je napisao(la):Sta studiras jel kriminalisticku u Zemunu?? :laugh: :laugh:
bez ikakve želje da branim dispečare, koji, po meni, ne rade svoj posao tako da obezbede efikasno funkcionisanje saobraćaja, razlog problemima može biti što je linija 18 ipak duža, sa više problematičnih delova i uskih grla (silazak na Autokomandu, sporija vožnja kroz Voždovac, krivudanje u Zemunu, veći deo trase ide preko autoputa na novobeogradskoj strani...). I ja sam je koristio, znam kakav je to horor.kopmania":1qdatl0j je napisao(la):To i meni nije jasno, 17 ima daleko goru trasu nego 18, (konjarnik... bul. djindjića, glavna... ulazak na gazelu preko arene.) po meni daleko veće opterećenje i veća šansa da se zaglavi ima 17 nego 18, a 17 ide tačno u retkim slučajevima se čeka preko 10 min. A 18 se čeka i po 30 minuta . Interesantno da se to dešava i uveče kada nema žive duše nigde, čekaš 18 pola sata pa onda dodju 3 za redom
Kad je uzbuna ne pita se za vreme i mestomastercat":20tdwaf9 je napisao(la):studio b vesti snimak tramvaja ... e koji sam ja moron u brzini pogresio temu