becks89 » Mon Feb 25, 2019 11:20 am[/url]":3tyl1sij]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=604399#p604399:3tyl1sij je napisao(la):
Gaspar18 » 25 Feb 2019 12:27 am[/url]":3tyl1sij]Зглобни Мега Бус је 100% нископодан аутобус, за годину и по дана рада осим ако није добио степенике сем задњег дела буса, нема нико замерки на аутобус чак ни од путника који су се возили годину и по дана на 604, 610 и 611. Уз Маз 215 и тровратне Манове и Соларисе на линијама попут 604, 605, 610 и 611 у односу на сада шта се вози суво злато веруј ми... Зглобни МегаБус и Маз 215 итекако имају простора, само наша с*** од народа хоће да седне па то је, и ту су газде приватних превозника набијали седишта да малтене аутобус који треба да ради на 511, више приличи горе поменутим линијама... Маз можда делује на први поглед појединцима као контејнер на гуменим точковима, али ништа ми не смета, ради фино посао, Лиазу 5292 замерам мукотрпан процес око отварања и затварања врата, док вентил одреагује скоро 15 секунди више у станици, и ентеријер што је толико лош и катастрофалан, али опет по мени боље од Икарбуса!
Kažeš 100% niskopodan bus, pa onda kažeš ima stepenik, idi malo guglaj, dogovori se sa sobom šta ćeš napisati, udahni malo.
Niko od putnika nema zamerki? Išao si, vršio anketu? Na desetini hiljade ljudi?
Znači, autobus je prostran kad je prazan i kad narod neće da sedi, zanimljivo.
Tebi se sviđa, nama ne, prihvati to. Naveli smo argumente, tvoji argumenti su sledeći:
-bolje NEKE stvari
-nije ikarbus
-bolji je svakako od Ikarbusa
-niko od putnika nema zamerku
-nema merdevina nazad
Malo je bezobrazno pričati u ime drugih, nisi predstavnik naroda, čak šta više 95% putnika zabole šta ih vozi, bitno im je da dođe na vreme i preveze ih, ako po mogućnosti ima grejanje zimi, klimu leti, extra, ako ne bitno da je došao. Generalno, to je i problem ovog naroda, što se zadovoljavaju bilo čime, ćute, trpe, a to koriste takvi kao što si ti, da pričaju u ime drugih, ocenjuju u ime drugih i tako dodatno manipulišu već izmanipulisanom masom.