2012":3po3pdvi je napisao(la):rekoše ako se građanima-palančanima dopadne u 2011 naručiće još desetak...eto još jedan +
2012":3po3pdvi je napisao(la):Meni se čini da će mladi da se pentraju gore a strariji palančani dole..
Kako civilizovano da ti kazem ono je odavno trebalo da ti kaze neko u bliskom okruzenju, a ako ne uspe mirnim putem - da ti zategne samarcinu od koje bi ti se privideo gotov metro u Beogradu?2012":3po3pdvi je napisao(la):kao što mi i dalje nije jasno zašto se niskopodni autobusi ne koriste na svim linijama koje prolaze preko Terazija,
Koliko se ja secam izjava zvanicnika pre prvog konkursa i uvodjenja ITS-a, pricali su da privatnici koji zele linije na kojima su potrebni zglobni autobusi, njih morati i da kupe. Sledeca izjava je bila, da linije sa zglobnim autobusima nece davati privatnicima. Sledeca je ono sto danas imamo. Sta se desilo? Korupcija u gradskoj vlasti. Jasno ko dan.amm8990":1fupngv5 je napisao(la):Uslov za niskopodnost ne postoji, takođe i ne postoji nikakavih izgleda da se privatnici nateraju da kupuju zglbove, pa tako imamo solo Liaze na 23 iako je realna potreba da svi budu zglobovi, ima dosta sličnih primera. Od trenutnih privatnika jedni možda Veolija ponudi niskopodna ili low-entry vozila (vozila sa bar jednim ulazom bez stepenica)...
Primitivcu vrste od onih što vandalizuješ grad u koji si stigao iz Vukoje*******ine,očigledno da te moji postovi pogađaju u žicu a šta dokazuje da sam dobro osmislio metu onih koji promovišu Palanački urbanizam.. A tu te žulja,ha! :laugh:connect":2a6yz1j2 je napisao(la):2012":2a6yz1j2 je napisao(la):rekoše ako se građanima-palančanima dopadne u 2011 naručiće još desetak...eto još jedan +2012":2a6yz1j2 je napisao(la):Meni se čini da će mladi da se pentraju gore a strariji palančani dole..Kako civilizovano da ti kazem ono je odavno trebalo da ti kaze neko u bliskom okruzenju, a ako ne uspe mirnim putem - da ti zategne samarcinu od koje bi ti se privideo gotov metro u Beogradu?2012":2a6yz1j2 je napisao(la):kao što mi i dalje nije jasno zašto se niskopodni autobusi ne koriste na svim linijama koje prolaze preko Terazija,
Evo gledah večeras na Zelenom Vencu,bogme krcat!Felipe":3ohhxu91 je napisao(la):Steta sto dabldekeri idu na liniji broj 15, sto ne mogu da se zavlace po uskim ulicama u strogom centru. :/
Koriste li iko tu petnaesticu? :laugh:
Tvoj sam Beograd dosao da lomim?2012":z5kx3a3q je napisao(la):Primitivcu vrste od onih što vandalizuješ grad u koji si stigao iz Vukoje*******ine,očigledno da te moji postovi pogađaju u žicu a šta dokazuje da sam dobro osmislio metu onih koji promovišu Palanački urbanizam.. A tu te žulja,ha! :laugh:connect":z5kx3a3q je napisao(la):2012":z5kx3a3q je napisao(la):rekoše ako se građanima-palančanima dopadne u 2011 naručiće još desetak...eto još jedan +2012":z5kx3a3q je napisao(la):Meni se čini da će mladi da se pentraju gore a strariji palančani dole..Kako civilizovano da ti kazem ono je odavno trebalo da ti kaze neko u bliskom okruzenju, a ako ne uspe mirnim putem - da ti zategne samarcinu od koje bi ti se privideo gotov metro u Beogradu?2012":z5kx3a3q je napisao(la):kao što mi i dalje nije jasno zašto se niskopodni autobusi ne koriste na svim linijama koje prolaze preko Terazija,
Pa 2012, olako vredjas clanove foruma, a imas opak recnik. Moze to malo i suptilnije, zar ne?2012":torvq5ln je napisao(la):Primitivcu vrste od onih što vandalizuješ grad u koji si stigao iz Vukoje*******ine,očigledno da te moji postovi pogađaju u žicu a šta dokazuje da sam dobro osmislio metu onih koji promovišu Palanački urbanizam.. A tu te žulja,ha! :laugh:connect":torvq5ln je napisao(la):2012":torvq5ln je napisao(la):rekoše ako se građanima-palančanima dopadne u 2011 naručiće još desetak...eto još jedan +2012":torvq5ln je napisao(la):Meni se čini da će mladi da se pentraju gore a strariji palančani dole..Kako civilizovano da ti kazem ono je odavno trebalo da ti kaze neko u bliskom okruzenju, a ako ne uspe mirnim putem - da ti zategne samarcinu od koje bi ti se privideo gotov metro u Beogradu?2012":torvq5ln je napisao(la):kao što mi i dalje nije jasno zašto se niskopodni autobusi ne koriste na svim linijama koje prolaze preko Terazija,
Dajem predlog da se od sada trolovi koji se svađaju preko thread-ova zovu orci.JohnnyLee":1cr6eiez je napisao(la):'ajde bre trolovi, idite negde drugde pa se svađajte