Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 299 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    316
559056_saobracajna-nesreca-foto-bel-medic-3_f.jpg

On bežao sa busom od šahta, kad je video u ogledalu kola koja ga obilaze cimnuo volan, kako to sve lepo radi u kosmaju, povuklo ga udesno i eto problema, ili ostao bez kočnica, po meni drugog nema?!

samo im je ovo trebalo Ionako imaju rupe na polascima :(

Mogu da ga dodaju u spisak za remont .Dobro je pa niko nije pogino.Ova kola kao da au bila nepropisno parkirana

Sredice ga brzo, 194 je bio mnogo vise ostecen, pa su ga odmah sredili. I ja bih rekao da su kola nepropisno parkirana. ;)

direktor":1xy37vpu je napisao(la):
Dobro je pa niko nije pogino.Ova kola kao da au bila nepropisno parkirana

Колико ми се чини, нешто ниже од дрвета је стајалиште. "Срећом" па је аутобус ударио у ова непрописно "паркирана" возила па у дрво, иначе ко зна шта би све било.
Сви аутомобили су били непрописно паркирани тј. на зеленој површини. Од оштете нема ни говора, једино ако је неко од њих имао каско, али чисто сумњам да је неко од тих власника имао каско, због старости самих возила.

Ja sam danas krenuo na posao oko 12:30
Kucam kod za stanicu
25: 17-18 stanica
18: 10ak stanica...
samo je 39 išla lepo...
sramota kako ne idu autobusi..

Ko drugome načini štetu dužan je nadoknaditi je. To što ja moje vozilo pogrešno parkiram ne znači da ti imaš pravo da ga uništiš. Za to postoje policajci koji me trebaju kazniti. Jedino možemo da pričamo o doprinosu u šteti. I to nikako ne može biti 100%

Zemun opet na Kosmajskim linijamaa
DSC_5445_zpsf52b5557.jpg

DSC_5447_zpse7902f41.jpg

DSC_5464_zps8949988c.jpg

Krug na šestom polasku, pa potom krug i na sedmom polasku. Dotle su se 3 kosmajca pokvarila, uključujući i servis koji je nešto zaribao u Ripnju... Do kraja dana su uspostavili normalu, pa su i garažni brojevi 47. 88 i 68 nastavili sa radom i svojim zaduženjima.

Pravda za Ripanj, Belu reku i Zuce!!!

Kud ces vece srece nego kad se pojavi bus i jos ih odveze do kraja? :D
Skoro svaki dan ima prekomandi, sad su se vec i ovi na Banjici navikli pa sad ni ne cekaju da dodjes gore, zovu unapred :D Njima dobro, a i lepo dodje ljudima da iz gradske guzve pobegnu u prirodu...

Subota, ali kosmaj po starom...
10385464_413982418756962_869767553411309614_n.jpg

Zemunski 289 na 401, 5 krugova nisu uspeli da obezbede vozilo. Dotle se servis vozao po Banjici u krug...

U manjku su sa ispravnim vozilima te se dogadja svaki dan CIRKUS na potezu 400 :twisted: Zemunci KATASTROFALNO odrzavaju liniju 603 aj ove ostale linije i nekako ali brate 603 im je ocaj.GOSPODO ZEMUNCI NE BI BILO LOSE DA ZA PROMENU STAVITE NEKO POUZDANIJE VOZILO NA OVU liniju jer vidim da ima velikih primedbi upravo na 603 :roll:

preuzeli su neke korake ali izgleda nije dovoljno
acika1994":oabt6rro je napisao(la):
Iz teme Primedbe na rad i predlozi za bolje funkcionisanje JGP-a

c.s.i.":oabt6rro je napisao(la):
Sutra će (možda) biti preduzete neke mere oko povećanja pouzdanosti linije 603 u vidu zaduživanja nekog normalnijeg vozila (ponavljam, možda). Šta forumaši koji se više razumeju u sama vozila i njihovo trenutno stanje misle, koje vozilo bi biko ok i adekvatno da se prebaci on ovu liniju?

Izgleda da je primedba urodila plodom, naime, 314 i 363 su presli na 602 a 914 i 1373 na 603 i to, 914 na 1/603, a 1373 na 2/603, 314 na 1/602 a 363 na 2/602, ovakvo stanje je vec par dana unazad, Ali dzabe opet jer sihta idalje pravi iste probleme i definitivno je vozac u pitanju jer se sve zivo izmenjalo na tom polasku, cek ni remontovani 358 "nije valjao".
izvor http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php ... start=1530

Koji mentol moze da uzme i zaduzi dva niskopodnjaka na 603? Koliko mozak mora biti ispran i koliko mora da se radi masinski, da bi poduzimao takve mere?
Alo bre, gradske linije, prvog prioriteta rade solaci i cak nekih polazaka ni nema, dotle oni na 603 salju dva zgloba?! Pa ko je tu lud...
Ne znam sta im rade tamo, taj 363 odradi 2 smene na 9a, odradi dve smene na 78, 358 radi 3 smene na 73, ali ne valja za 603? Jos mi je zanimljivije sto se intervenise, a da pritom niko nije upucen kako u samu liniju, tako u stanje vozila...
Filipe, solac je dovoljan za 603, trenutno nema vozila ni za redovne polaske, a kamoli za sihte, urgiranje za zaduzivanje vozila na takvim linijama je smesno, jedna 15ca nema sve polaske jer nema sta da izadje, cak rade solaci tu, 73ka takodje, 78ca, i na 45cu su poceli da daju solace... Siguran sam da znas to, a takodje sam siguran da si upoznat sta je sve od novih vozila van saobracaja, pa eto ti bavi se time, sigurno ce vise znaciti, nego bespotebno arcenje vozila na 603.

Na liniji 603 su vozači problem. Obzirom da sa strane GSP-a raport rada linije vrše dispečeri u rasporedu Pogona "Zemun", često se dešava da se vozač isključi sa linije ili ne ostvari poluobrt, jedan ili dva obrta, a da to u dokumentaciji ne bude evidentirano, već se polazak vodi kao regularan. Bilo je tu svega i svačega, i dosta nepravilnosti koje su se zataškale zarad "mira u kući", u čemu su učestvovali pojedini "povlašćeni" vozači, dispečeri i radnici Sektora saobraćaja ovog Pogona. O svemu tome je bio informisan i bivši izvršni direktor SP "Zemun", koji nije želeo da utiče na rad ove linije ni u pogledu pouzdanosti i tehničke ispravnosti vozila ni u pogledu promene rasporeda vozača, kako bi problematični vozači bili prebačeni na druge linije. Sigurno je bilo osnova da se pokrenu i disciplinski postupci protiv više zaposlenih, jer se službena dokumentacija o odvijanju saobraćaja nije slagala sa podacima dobijenim preko sistema za daljinsko praćenje vozila.

Ova mera zaduživanja niskopodnih vozila nije dugoročna i samo je privremenog karaktera. Pratiće se broj isključenja i rad vozača. Za ovu liniju postoji najveći broj prijava od strane putnika na neostvarene polaske, što nije normalna situacija da nijedna linija u pogonu nema toliko prijava koliko linija "603".

becks89":18bwe9fx je napisao(la):
Koji mentol moze da uzme i zaduzi dva niskopodnjaka na 603? Koliko mozak mora biti ispran i koliko mora da se radi masinski, da bi poduzimao takve mere?
Pa bolje na 603 nego da vozi poluprazan na 602

Gb 63 zuti
dsc04241.jpg

dsc04240.jpg

Presto u stanici
dsc04228.jpg

sustize drugi pratili se do okretnice
dsc04229.jpg

neko cuo za red voznje

Inace, 603 je od krucijalnog znacaja za sve,l ne znam sto su i uzeli Lasti tu liniju uopste.
Dare, znam da volis da kontriras, ali 602 bar ponekad ima potrebe za zglobom, ponekad, a 603 nema sigurno.
Neka zaduze tamo N seriju, recimo 404 je odlican bus, juce ga je drugar vozio, stvarno neverovatno da ne trese i ne vuce prikolicu po asfaltu. Ima jos slobodnih bez zaduzenja, kao sto su 402, 406, 409, 432, pa brate eksperimentisite sa tim po tim metropolama. je*******ote, sveli su 15cu da im rade 3 solaca u sred dana?! Dotle u sihtama na 610, 611, na 702, na 600 linijama cepaju zglobovi sa 5 ljudi unutra. Koji su djavo vrsili analize i brojanje kad ove mere nemaju veze sa zdravim razumom?!

Vrh