Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 299 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    316
Pisalo je na displeju 95 Borca 3 .S obzirom da je slikano tu u blizini pocetne u bloku 45 predpostavljam da je na sledecim stanicama imao vise putnikaA i u bloku 45 je jedina Karaburmina linija je linija95

Jaka stvar sta je na displeju pisalo, cim nema putnike moze biti svasta :D
Ne ide mi da ovo radi na 95, dok se na 9a voze dva Solarisa.

Bio je pre neki dan na 25, ne znam tacno kad. Mozda je bilo i prosle nedelje, pogubljen sam malo od pocetka polugodista. :|

777 je video jos jedan clan foruma tako da je danas primao putnike na stanicamaOvo je bezobrazluk za liniju 95 :evil: .Inace slika i nije bog zna sta slikana mobilnim telefonom ali daj sta das morao sam taj cirkus da slikam srecom se nisam vozio na 95

tesko moze da se uoci jer je slikan telefonom evo ga putnik koji se vozio linijom ova strelica gde sam naznacio je putnikova glava

nikad ranije nisam video GSP -ovog solaca jos na 95 verovatno videli od Laste.Znam da Lasta ima nekad manjak vozila ali me iznenadio bezobrazluk pogona Karaburme mogu misliti koje su guzve bile

ovaj 777 stalno setkaju nekad je bio redovnjak na liniji 26 pa se nije nesto proslavio pa su ga stavljali na 32E Znam da je ranije ovaj777 bio tezak KRS

Једно питање, прекјуче сам видео у Омладинских бригада, у нивоу блока 38, два нова бела аутобуса (ајд да кажем дупла!), са уређајем и резервоаром за гас на крову. Због брзине којом су се кретали, у правцу улице Ј. Гагарина, а и био сам удаљен од улице, нисам успео да видим марку аутобуса, а оба су била са зеленим регистарским таблицама (царинским). Предпостављам да их је неки од приватних превозника купио.
Нисам имао апарат при себи да их сликам.

E video sam ih i ja moguce da smo bili u istom busu .Bili su marke MAN a skrenuli su u onu ulicicu kod Rodica.Da nisu to oni busevi sto je Becks pominjao sto ih je Kosava kupila mada pominje se da je Kosavu Dumeco kupio

Imao sam dojavu iz NS da dolaze,ali jos nisam saznao kojim dobrom...
Cim saznam,pisem...
U pitanju su 3 zglobna Man Lions City G CNG...

Za Bugarsku su,mislim za Sofiju, kakva Kosava i jos na gas...
Vec smo imali ta 3 na forumu
cfuftrpjhhq5vt0it.jpg

Trebalo bi da su ovakvi?

e steta a ja se nadao da su za Kosavu :( :laugh:

Veceras, blago receno havarija na potezu 400, 3 zgloba su ukljucena na 405, 2 prekomande sa 9a i jedna sa 78. Neki sa 402 je takodje ostao u kvaru na Banjici, cekao je vucu od 16h i dok sam ja bio na terenu (21h) nije je docekao. Gar.br. 107 sa linije 405 je ostao u kvaru stanicu pre Zeleznicke stanice Ripanj, servis ga je osposobio da dodje do Banjice gde je i on ostao da ceka vucu. Garazni broj 67 se iskljucio iz meni nepoznatog razloga, dotle su sa 9a prekomandovani prvo 1019, potom i 939, a pre svih naravno mi sa 78 :D Odradismo 2 kruga sa zglobom na 405, preko veze sto se kaze :D
Izostajali su i sa 401, mislim da i jedna 408ca nije otisla, ali to nagadjam po prici putnika.
Sve u svemu Kosmajci su cudo i za ne poverovati je koliko su neozbiljni. Potrudicu se da sa telefona nekako okacim slike, posto sam danas prvi put prisustvovao generalnom pranju vozila pre izlaska u saobracaj :)

Danas, garazni broj 1377 preuzet iz garaze, za 6/78, nakon smene doteran u garazu na generalno pranje, da ne duzim, sasvim solidno vozilo, lepo se odradilo i to je to...

I posle na 405, vec standardno :D

Rezultate generalnog pranja, pogledajte u temi odrzavanje vozila...

dare":czootdis je napisao(la):
E video sam ih i ja moguce da smo bili u istom busu .Bili su marke MAN a skrenuli su u onu ulicicu kod Rodica.Da nisu to oni busevi sto je Becks pominjao sto ih je Kosava kupila mada pominje se da je Kosavu Dumeco kupio
Даре, укњижен плусићћћ.
Ја сам ишао пешке, а ако су скренули према Роди онда су скренули десно у Ђорђа Станојевића и сигурно су ишли до оне гасне пумпе, Крио гас.

becks89":2fa6g2fo je napisao(la):
cfuftrpjhhq5vt0it.jpg

Trebalo bi da su ovakvi?
Бекс, укњижен плусићћћ
Да, управо су били такви. Штета што нису за Кошаву.

Гага":xchccyk5 je napisao(la):
becks89":xchccyk5 je napisao(la):
http://666kb.com/i/cfuftrpjhhq5vt0it.jpg
Trebalo bi da su ovakvi?[/quote]
Бекс, укњижен плусићћћ
Да, управо су били такви. Штета што нису за Кошаву.[/quote]
Hvala.
Ta trii su isla pre jedno 2 meseca, sad opet tri, cudno mi je sto idu tako skoro pa komad po komad...
Zanima me sta ce Dumeco uzeti za 73, jedva cekam da vidim :)

AV rece da ce bg do kraja oktobra kupiti autobuse od ikarbusa [valjda sve sa tenderom gdje se nezna ko ce pobjediti na kraju ]

Pojavio se Vučkov "Mercedes" na ulici,Ariva ga uzela,juče ga video na 75-ici

Vrh