solecar":30jx3cjy je napisao(la):
becks89":30jx3cjy je napisao(la):
Ne ubeđujem nikoga u suprotno, bode ti oči što je neko rešio da stane na put vašem preuveličavanju, kako ste bili krenuli, samo što niste pisali kako su vas vozači puškom isterivali iz autobusa, bilo je pokušaj ubistva vratima, namerno bežanje, pokušaji gaženje i šta god, mašta može svašta. Samo nisam dobio odgovor, zašto vi mislite da ste nekome važni da vam bilo šta namerno i iz inata radi?
Ja šta god kažem protiv tvojih pajtosa vozača , ti me odmah kreneš ubeđivati kako mi se učinilo. Niko tebi ne spori pravo da ti imaš svoje mišljenje , ali samo dok ga ne počneš nametati drugima da moraju i oni imati isto mišljenje , jer je ono jedino ispravno.
Mojih pajtosa? Zanimljiva tvrdnja.
Vidiš ovako, priču da ti neko namerno nešto radi, da te neko namerno hvata vratima, da neko hoće da te ubije namerno i slično možeš da serviraš teletabisima i oni da ti kliču kako si u pravu, naravno jer gomila kretena radi svoj posao kako radi i onda imamo predrasude. Ja sam svestan da postoji gomila likova za volanom koji su tu samo da bi im išao radni staž, da imaju nešto sa strane i da ih volan ne zanima uopšte, da mogu da voze u toni smeća, da ih ne zanima ništa, ali takvi su i dalje u manjini. Uslovi rada su nikakvi, hvatate se za njihove plate to vam najviše bode oči, a siguran sam da 99% vas nebi selo nikad za volan autobusa i nikad nebi prihvatila svu odgovornost koju vozač snosi, siguran sam u to. Ovde je gomila vas tu da ispoljava svoje frustracije, oni su vam pogodni jer su tu na udaru, možete da im se mešate u posao, u život, da vi nešto ispitujete, ocenjujete, pretpostavljate, da ih pljujete pošto nema ko da vam odgovori i onda se pojavim ja i prekinem zabavu, počnem da odgovaram na vaše gluposti i sje*******em vam koncepciju. E onda, ajde malo da mu "vratimo" sad ćemo da ga napušavamo, da ga podbadamo i mi smo uspeli, u čemu to? Više putam hvatam pojedince u laganju i izmišljanju, ali oni i dalje napadaju. Ocenjuju neka vozila, a ne znaju ni o kojim vozilima pričaju, daju pretpostavke za nešto što nisu ni videli, ali svi znaju jedno, vozači ne valjaju i vozači su bag**, jako zanimljiva situacija. Jeste li provalili da se većina vaših stavova zasniva na pretpostavkama? Mada i ne čudi me to, i vaš idol i duhovni vođa se vodi istim principima tako da je to ok :roll: