Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 296 94,9%
  • BMC

Glasovi: 16 5,1%

• Ukupno glasača
    312
Somi303":3l1smha5 je napisao(la):
Сва срећа па си ти изнео доказ против Филипа :dil:
Koja je svrha iznositi dokaze kad dotični ne sme da se javi? A i tebi bi bolje bilo da ćutiš povodom tog pitanje, šta misliš da ne znam po čijem nalogu je stigla prijava? E moj ti... Na nijedno pitanje koje sam postavio nisam dobio odgovor, dobio sam gomilu laži i izmišljotina, kako od teletabisa, tako i od duhovnog vođe.

direktor":2y8065cl je napisao(la):
Poplavio kosmaj izgleda da ce sutra manje vozila na ulicu , ko to nije odrzavao kanale za odvod vode
Pa tražili ste da operu vozila, eto prilike :)

becks89":3as3lqml je napisao(la):
Somi303":3as3lqml je napisao(la):
Koja je svrha iznositi dokaze kad dotični ne sme da se javi? A i tebi bi bolje bilo da ćutiš povodom tog pitanje, šta misliš da ne znam po čijem nalogu je stigla prijava? E moj ti... Na nijedno pitanje koje sam postavio nisam dobio odgovor, dobio sam gomilu laži i izmišljotina, kako od teletabisa, tako i od duhovnog vođe.

Isto tako nismo dobili od tebe ni jednu valjanju (logičnu) potvrdu (dokaz , objašnjenje) da ono što smo mi izneli nije tačno.

mirijevo_brod_zps0f3d1524.jpg

becks89":da6j93ep je napisao(la):
Somi303":da6j93ep je napisao(la):
:lol: Филип је марионета, и ради како му ја кажем. Филипе, проваљени смо :lool:

solecar":8usoaups je napisao(la):
becks89":8usoaups je napisao(la):
Somi303":8usoaups je napisao(la):

Isto tako nismo dobili od tebe ni jednu valjanju (logičnu) potvrdu (dokaz , objašnjenje) da ono što smo mi izneli nije tačno.
A ko te je pitao da nešto izneseš? Pitanje je bilo postavljeno Filipu, to što se vi pronalazite to je vaš problem...

Somi303":8usoaups je napisao(la):
:lol: Филип је марионета, и ради како му ја кажем. Филипе, проваљени смо :lool:
Ko se zadnji smeje najslađe se smeje, samo ti mogu obećati da nećete još dugo nositi osmeh na licu, znaš onu narodnu "Kako seješ tako ćeš i žnjeti", da ti prevedem odmah, kako radiš drugima, tako će se raditi i tebi ;)

Ево малопре замало да возач на 302 прегази жену. Прво је затворио врата преко ње док је излазила, и онда пуним гасом напред док није пала и подлетела под бус. Цео бус је вриштао па на крају магарац стаде. Није се удостоио ни да изађе, погледао је у ретровизору, видео да се жена мрда, затворио врата и пун гас ... побеже п****!

време: 09:05
возило А-71
локација: стајалиште Шумадинска (Гроцка), смер ка Устаничкој, код: 1479

Замолио бих ако је неко у могућности да магарца хитно пријави.

stf":2miunzp7 je napisao(la):
Ево малопре замало да возач на 302 прегази жену. Прво је затворио врата преко ње док је излазила, и онда пуним гасом напред док није пала и подлетела под бус. Цео бус је вриштао па на крају магарац стаде. Није се удостоио ни да изађе, погледао је у ретровизору, видео да се жена мрда, затворио врата и пун гас ... побеже п****!

време: 09:05
возило А-71
локација: стајалиште Шумадинска (Гроцка), смер ка Устаничкој, код: 1479

Замолио бих ако је неко у могућности да магарца хитно пријави.

Žao mi je što moram da te razočaram , ali osnova za prijavu nema , jer tvoje nestručno oko nije moglo da vidi , a samim tim ni da proceni situaciju kako treba. Tebi se ustvari samo učinilo da si to video , i da si čuo vrisku drugih putnika.

haha to bi rekao Becks :laugh:
Nadam se da ce dobiti otkaz ta SOFERCINA!!!!
od mene
GB301 na liniji 45

becks89":18932frt je napisao(la):
solecar":18932frt je napisao(la):
becks89":18932frt je napisao(la):

A ko te je pitao da nešto izneseš? Pitanje je bilo postavljeno Filipu, to što se vi pronalazite to je vaš problem...

Ja sam govorio uopšteno , o stvarima (zapažanjima) do kojih sam ja lično došao , a ti se odmah uhvatio Filipa. Vidi se da te opasno nažuljao ...

Ajdeee bre nemoj tu da pametujete vise nego svi ispred sava centra u 21h i u šabac ja idem na savu u kupinovo da branimo srem ....

Sinoć sam video šta si ovde napisao, i odlučio sam da je pametnije da ne odgovaram sinoć, jer bi ti rekao mnogo toga što nije za forum. Becks je napunio 53 džaka sa peskom, becks 2 noći nije spavao, da ta vodurina nebi potopila i taj Beograd u kome ti udobno sediš i još daješ sebi za pravo da komentarišeš bilo čiji trud, rad i želju. Sa becksom je tamo bilo preko 100 vozača javnog prevoza iz Beograda, svih firmi, a pitam te šta si ti dotle radio, sedeo za kompjuterom i prosipao razne parole o svima nama? Naravno, siguran sam da si dobro ušuškan i da guzicu nisi pomerio da nešto uradiš, jer što bi? Pa ti si bezbedan...
Licemer najljigavije vrste!

becks89":2sayncp7 je napisao(la):
Sinoć sam video šta si ovde napisao, i odlučio sam da je pametnije da ne odgovaram sinoć, jer bi ti rekao mnogo toga što nije za forum. Becks je napunio 53 džaka sa peskom, becks 2 noći nije spavao, da ta vodurina nebi potopila i taj Beograd u kome ti udobno sediš i još daješ sebi za pravo da komentarišeš bilo čiji trud, rad i želju. Sa becksom je tamo bilo preko 100 vozača javnog prevoza iz Beograda, svih firmi, a pitam te šta si ti dotle radio, sedeo za kompjuterom i prosipao razne parole o svima nama? Naravno, siguran sam da si dobro ušuškan i da guzicu nisi pomerio da nešto uradiš, jer što bi? Pa ti si bezbedan...
Licemer najljigavije vrste!

Bravo Becks na humanosti , ja sam proveo dva dana i noći u kupinovu braneći srem ...

Svaka čast i tebi kao i svim ljudima koji su izašli da pomognu, pa šta god da su radili, a ne ko ovi tastatura manijaci koji su jaki preko neta...

I ja sam danas bio ispod Gazele...
Na pocetku nas bilo malo,a onda je pocelo share-ovanje i okupilo s enas preko 300.Uspesno odbranjena leva obala Save u BG :D

Vozača tamnave je prijavio inspektor zato što je izašao iz vozila na liniji i kupio kafu u prodavnici.

I dotični vozač priča sa nekim prijateljem na telefonu:
Ima da je polomim, šta ona mene prijavljuje. Ima da dodjem kolima kod nje pa ću da je polomim.
(onda nailazimo na autokomandu gde su policajci pa kaže nekome na telefonu)
E čekaj evo ih panduri da me ne vide kako pričam.......
I šta posle reći ???

Vrh