Не умиљавај ми се Бекс! Нисам тих склоности а и жгољав си ми нешто , нађи те неке своје истомишљенике па са њима размењуј нежности. То што ја ретко користим превоз не сме бити нечији изговор, тако да без разлога то понављаш као папагај. Један од разлога што мање користим је и тај што нема дана да ме не забезекну припрости а бахати, при том заштићени и преплаћени возачи. Сада када већи број отпусте, надам се да неће и они вреднији страдати, а и они су делом криви јер учествују у међусобној заштити. Тада ће бити пријатније, па се можда и провозам мало. Да коментаришем наравно имам право, нарочито јер их издржавам, упркос томе што се не возим.
Бивис слажем се делом али превиђаш да на станици нема тастера, па те ови безобразни правећи време за што веће трач паузе на окретници, оставе да чексш даље и то без гриже савести.
Бивис слажем се делом али превиђаш да на станици нема тастера, па те ови безобразни правећи време за што веће трач паузе на окретници, оставе да чексш даље и то без гриже савести.