bazinga":33btqf7k je napisao(la):@ Becks89
Tekst ti je totalno pogresan, izbor slika takodje.Prvo za N seriju, autobusi jesu imali problema kada su stigli, ali zato sluzi garantni rok, a fabrika je na 20 min od najdaljeg pogona, ne u drugoj zemlji. Da drzava (citaj Mladja D.) nije zatvorio fabriku svojim prepametnim biznis odlukama oko partnera, ti nedostaci bi bili odklonjeni. Dakle nije grad kriv nego drzava. Onda pricas o nekim losim resenjima i rastresenim panelima, koliko je kostao taj autobus i sta je sve u njega bilo ugradjeno, i po kakvim putevima i pod kojim opterecenjima oni rade, plus kakvo je odrzavanje. Onda prica o 218M, sediste za osobu sa detetom promasaj jer ne mogu dve odrasle osobe da sednu, ovo je takva glupost da je to strasno. Prica 4 tastera za otvaranje vrata umesto jednog za sva vrata, nema nikakve veze sa ikarbusom sto man ne iporucuje takvu mogucnost.
Zatim slike, zamislim autobus se posle 4 godine pokvario i stoji u garazi bez poklopca motora, sram da ih bude sto su napravili tako los autobus, onda ona pocepana reklama, sramota za ikarbus i gsp sto masel nije popravio to.
Ako vec zelite da pisete o ovakvim stvarima, prvo malo ramotrite sve okolnosti, uroke i posledice, pa onda to napisite. Ovako je ispao samo jedan jako neozbiljan tekst koji netacnim i glupim argumentima pokusava da pljuje po gradskoj vlasti ikarbusu i gspu.
Iako sam veliki kriticar Ikarbusa, gradksih otaca, a pogotovo GSP-a, moram se u potpunosti sloziti sa tvojom konstatacijom.
Prvo hvalospev o letos nabavljenim vozilima (2. generacija niskopodnih) nije nicim argumentovan, a svakako je jos nebuloznije pljuvanje novih vozila koja tek ulaze u eksploataciju I tek treba da pokazu svoje osobine.
Ko I Na osnovu ih je proglasio promasajem?
Na osnovu toga sto vam se ne svidja font na displeju? Verujte mi da za kvalitet motornog voyila to nema nikakav znacaj.
Ajde nek pojedinci koji su mladi I ambiciozni iskoriste svoje vreme I malo prostudiraju problematiku, pa onda nek napisu slobodno kriticki ili afirmativni tekst. Ovako se sve svodi na onu nasu `ma rekoh li ja da to nece valjati` .