Mene samo zanima sta li ce oni raditi sa svim silnim Solarisima ako ih stvarno povuku sl. godine. Da li ce s njima potapati kupus ili sta. Imaju hiljade prilika da uzmu kvalitetna vozila barem jednom od 2013 i naravno nam uvaljuju ponovo turske sklopocije za koje jedino valja dzezva i leteci cilim. Katastrofa, a jos da napomenem da takodje te sklopocije koje dobijaju od tetki i striceva trpe od manjka odrzavanja. Nakon sve ovoga bolje i da Strela sahrani GSP pa da se voze Conecti samoProsto divno
Kada se u obzir uzme koji će to kvalitet biti... Jeza me uhvati.
Higeri jedino za leto ok, zimi prehladno.
Paneli škripe, vrata kao da nema.
Koliko ih je tek neispravni ili skrštenih (čitaj #3524).
Akie će nas dokusuriti... Kada bi se dozvali pameti, pa da uzmu nešto kvalitetnije.
Ali po našu žalost zbog njihove škrtosti smo ga kolektivno na****li.
Garažni 110 i 111Да ли је икада неко ГСП возило наставило да вози негде другде након расхода?
Нисам ни знао да је ГСП имао ове минибусе. Ваљало би онда неке Соларисе који су очувани након расхода донирати на Космет.Garažni 110 i 111Pogledajte prilog 189008
Ако се добро сећам, ГСП донирао градском превозу Ниша који је угашен, они донирали неком вртићу, они га не користе уопште.Niš, prevoz dece valjda takođe, međutim kako sam čuo završio je karijeru
Ali kako i zašto baš njega i to jedan bus? NeshvatljivoNapušten je u Nišu, bio je u Direkciji, debilna odluka u svakom slučaju.
Ali vrhovni respirator kada naredi...
Da, tako je.... AutokorektMisliš 112N, 218N je zglob