Od maštarije da sve opterećene linije imaju zglobove sam već odustao, ta mi je bila prva haha. Na nekim linijama nije moguće, ili je skupo, na nekim linijama bi to bilo skroz jednostavno, ali se ne radi. To je najviše posledica toga da se sve odluke donose odozgo, i čak i uz najbolju nameru, a neretko je ni nema, ne može gradonačelnik znati kako da poboljša liniju XY. Ono što može da uradi je da seče preko kolena, što često ne daje rešenje, a još češće ima koruptivne motive, a građani usput nešto dobiju.
Kad sam tek došao u BG, često sam koristio 46, ona bi imala problem na jednom maksimalno dva mesta na raskrsnicama da umesto solo bude zglob. To se rešava u procentima cifre koju su dali za patike deci. Verovatno od onog dela ljudi koji nisu iskoristili vaučere bi mogli da pretvore trasu u pogodnu za zglob. Zašto se to ne radi, verovatno jer svako čeka mig odozgo, a onaj odozgo ne zna. Drugi razlog je zato što je to privatna linija, pa bi morali privatnici da kupuju zglobove (ne znam da li i inače privatnici imaju zglobove).