HADZIJA282
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 24.08.2018.
- Pohvaljen
- 301
Crko kompresor za vazduh, cekao vucu.U Kirovljevoj
Pogledajte prilog 152151
Crko kompresor za vazduh, cekao vucu.U Kirovljevoj
Pogledajte prilog 152151
Ja ne bih iskljucio mogucnost da su ti autobusi bili namenjeni za neko drugo trziste a da smo mi upali kao druga opcija nakon sto je ta druga strana otkazala ugovor....Conecto 181 je mašina i nešto najbolje sto se skorije vreme desilo na 307 je sto su njega stavili kao redovnog sihtasa. Vozio sam se Bmc-om bas skoro u Novom Sadu i ono je nego i zemlja u odnosu na Beograd, nigde lupanja, nigde škripanja, paneli svi na mestu, prosto mi je neverovatno da je tolika razlika u kvalitetu i jednino mi je logika da se tu nešto ozbiljno mulja u vozilima koja stižu u Beograd, nemoguće da su samo u Beogradu Higeri i Bmc tako loši
međutim, ovde sam saznao da to ipak nije slučaj, tako da je*******iga....ostaje samo da se molimo da će gsp uspeti da stane na nogeJa ne bih iskljucio mogucnost da su ti autobusi bili namenjeni za neko drugo trziste a da smo mi upali kao druga opcija nakon sto je ta druga strana otkazala ugovor....
Више су на Новом Насељу него у саобраћају. А то доказује чињеница да у претходном периоду је на 7 ишао соло а на 8 2 соло аутобуса заредом уместо једног зглоба. Панел ниједан у равни а некима је већ замењен и баш шетају. Мотор далеко бучнији од нашег.Conecto 181 je mašina i nešto najbolje sto se skorije vreme desilo na 307 je sto su njega stavili kao redovnog sihtasa. Vozio sam se Bmc-om bas skoro u Novom Sadu i ono je nego i zemlja u odnosu na Beograd, nigde lupanja, nigde škripanja, paneli svi na mestu, prosto mi je neverovatno da je tolika razlika u kvalitetu i jednino mi je logika da se tu nešto ozbiljno mulja u vozilima koja stižu u Beograd, nemoguće da su samo u Beogradu Higeri i Bmc tako loši
Dobri su Konekti za svoje godine. Bolje se drže i od najnovijih vozila, kamoli od svojih vršnjaka drugih proizvođača. Da je problematična bila samo jedna nabavka novih vozila reklo bi se da je slučajnost, ali jedna za drugom teško. Mislim ni ne treba da nas čudi ako uzmemo u obzir da skraćivanje rokova neizbežno dovodi do pada kvaliteta kod niskobudžetnih ponuđača, mada za razliku od Higera BMC nije imao kratak rok isporuke, pretpostavljam ni za lager a kamoli za ove najnovije. To dovoljno govori o (ne)sposobnosti proizvođača.Conecto 181 je mašina i nešto najbolje sto se skorije vreme desilo na 307 je sto su njega stavili kao redovnog sihtasa. Vozio sam se Bmc-om bas skoro u Novom Sadu i ono je nego i zemlja u odnosu na Beograd, nigde lupanja, nigde škripanja, paneli svi na mestu, prosto mi je neverovatno da je tolika razlika u kvalitetu i jednino mi je logika da se tu nešto ozbiljno mulja u vozilima koja stižu u Beograd, nemoguće da su samo u Beogradu Higeri i Bmc tako loši
To sam i ja video. Nema buseva s kojima mogu da pokriju kvarove. Video sam japanca juce na 17, to dovoljno govori.Juče je jedan zglobni bmc bio u kvaru kod starog merkatora a jedan solo na 88 i to van špica, jel se to vraća ponovo ludilo iz septembra.
Budu i na 23 i 65To sam i ja video. Nema buseva s kojima mogu da pokriju kvarove. Video sam japanca juce na 17, to dovoljno govori.
na 65 od dolaska BMC nisam video nista osim solarisa i BMCa, a na 23 sam video N seriju, mislim da je bio 948, kad sam bio u gradu pre neki dan. Moram napomenuti da je taj autobus uzasno zvucao. Dosta su propale N serije i mislim da ce one nakon japanaca prve u rashod.Budu i na 23 i 65
Vraća se, kao da nismo upozoravali. Al neka, što se više opeku to bolje. Ako nastave sa škart nabavkama teško da će dobiti sledeći mandat, posebno ako uzmemo u obzir da moraju da se izbore sa većim sistemskim problemima od samog voznog parka.Juče je jedan zglobni bmc bio u kvaru kod starog merkatora a jedan solo na 88 i to van špica, jel se to vraća ponovo ludilo iz septembra.
U Srbiji, moze da se izvrne zbog svega.Ne znam da li zbog pucanja gume ili jastuka moze ovako da se izvrne?
što bi ja reko u šali za BMCove: kanta! doduše nisu baš toliko loši, ali sve što je novo je dobro, kad ostari videćemo šta će bude.3551 stao kod Hotela Srbija