Loši jesu, ali za ovih par vožnji koje sam doziveo do sad uživao sam u njima na 17 ici, i mislim da ne može da se poredi sa onim skrndeljima koji još postoje u zemunu, ja prvi taj ikarbus necu praviti od blata a porasao sam u njemu, tj u mnogo starijim primercima nego ovi danas, koji su bili malko bolji, jer beograd zaslužuje da dobije prevoz kakav imaju svetske metropole a ne truli ikarbusi od 15-20 godina za koji su mnogi građani vezani kao da je on od zlata, a zaboravljaju devedesetih da su mu delovi po autoputu ispadali iz fabrike do garaža pri isporukama.
A svi ovi sto pljuju bmc zaboravljaju da svaka serija autobusa ima kvarove dok se ne uhoda, normalno je da neće doživeti tu slavu starih ikarbusa koji su sklepavani po garažama kao lego kockice što varenih šasija dosta puta, što problema sa produvanim motorima posle 10-12 godina i ogromnog sloja zagađenja godinama posle, a moglo je to da se radi sa tim vozilima jer su ta vozila kao fića i yugo, "klot pasulj", dok elektronika čini čuda i zadaje probleme, šta bi sa onom famoznom serijom ikarbusa iz 1998-1999 preciznije ik 103 i 203, pogoreše im skoro svi po garažama ko svece pa posle krenuše da menjaju motore u manove, famozni ik 103F koliko ih je samo pogorelo, raspali fapovi koji su goreli kao novi i pucali stalno jastuci i koji su se taljigali nakrivljeni po drumovima par krugova i nazad.
Price je vredan jedno volvo, i mercedes konekto, zato i postoje i dan danas masovno i dalje u gsp lika turs a u novom sadu čak i iz devedestih volvo.