До 1. иде до окретнице Петлово брдо, јер се ради нови асфалт на окретнице у Видиковцу.Zašto samo do 1. septembra? Koliko znam, decenijama je vozio do Vidikovca.
Zašto?Ne znam da li je bilo reči o ovome - na 83 je vraćen zimski red vožnje sličan onim od pre nekoliko godina kada su na liniji radili zglobni autobusi SP Zemun ili SP Novi Beograd.
Osim što ima manje polazaka i autobusi idu ređe tokom celog dana, iz Zemuna je poslednji polazak u 23:05, a ne u 23:50 što je bio slučaj za vreme zimskog reda vožnje kada na liniji radi Kosmaj sa solo autobusima.
Nadao sam se da ću čuti ovakav odgovor!@Zvezdarac77
Po svemu sudeći svakog trenutka liniju treba da preuzme drugi pogon koji će obezbediti zglobne autobuse
Znači ne održava je više SP Kosmaj?@Zvezdarac77
Po svemu sudeći svakog trenutka liniju treba da preuzme drugi pogon koji će obezbediti zglobne autobuse
I to će biti Karaburma@Zvezdarac77
Još uvek daZnači ne održava je više SP Kosmaj?
Odakle ti to?I to će biti Karaburma
Super, a šta će raditi na ostalim linijama u Kosmaju, ako tolike buseve potrpaju na te A linijeНе мора да значи. 10 канти би требало да је распоређено на Карабурму. Осталих 10 можда узме НБГД. 40 постаје аутобуска линија како сам чуо и радиће Космај као и на 3А.
Novi Beograd preuzima 83 vise ljudi mi je javilo.Pritom ako ste negde procitali da su stigli BMC na Karaburmu,nisu bio sam danas da proverim.I to će biti Karaburma
Krenuli su da posipaju drugi sloj asfalta i u Nemanjinoj i u UgrinovačkojNe deluje mi da će se tramvaji vratiti do prvog.
Nedostatak trolejbusa.Zbog čega 40 postaje autobus?