Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.576
Пала сенка па спасио лајтрумом
Ovo je idiotluk taj polazak u 23:50 je bio dosta koristan.Ne znam da li je bilo reči o ovome - na 83 je vraćen zimski red vožnje sličan onim od pre nekoliko godina kada su na liniji radili zglobni autobusi SP Zemun ili SP Novi Beograd.
Osim što ima manje polazaka i autobusi idu ređe tokom celog dana, iz Zemuna je poslednji polazak u 23:05, a ne u 23:50 što je bio slučaj za vreme zimskog reda vožnje kada na liniji radi Kosmaj sa solo autobusima.
Obuka vozača i koliko ima, 4 dana samo, ne izlaze vozila odmah na ulicu čim stignu u pogon@Vinča307
Što je problem što još nisu stigli? Do 1.9. ima ihajaj
Ako je kao sa automobilom, nema razlike. Kažem to jer sam vozio (noviji) cng auto sa dva rezervoara (cng+benzin) i nisam primetio neku razliku u vožnji, mada nisam ga ni stiskao jer nije bio moj.@Vinča307
Makes sense, ali svakako me zanima zašto su dolazili u pogon svojevremeno.
A i ako ovi prvi idu na Novi Beograd - BMC tamo već rade, jedino ne znam ima li suštinske razlike u upravljanju autobusom zbog drugačijeg pogonskog goriva
Mislim da tu nikakve dileme nema, eto ih bar 10 na 31 da se vide u centru gradaŠta mislite, na kojim će se linijama pojaviti?
16, 23, 31, 83Šta mislite, na kojim će se linijama pojaviti?
Na 31 već duže vreme izbegavaju da šalju ikače i japance, valjda ih nešto sramota da ih vide stranci Što se Karaburme tiče, definitivno su prve u planu 16, 23, 31 i 95.Mislim da tu nikakve dileme nema, eto ih bar 10 na 31 da se vide u centru grada