ttnt
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.03.2019.
- Pohvaljen
- 297
VladimirovacSta mislite o mestima na pruzi za Vrsac?
Alibunar, Vladimirovci itd?
VladimirovacSta mislite o mestima na pruzi za Vrsac?
Novi Banovci su optereceni kriminalom. (Tako kazu). Isao sam i tamo i u Surduk i u Belegis i gledao kuce. Skupo je).Najbolje Novi Banovci.
Ajde odseli se vec jednom
A Alibunar?Vladimirovac
Prednosti:Vidim da se Novi Banovci cesto preporucuju, po cemu su oni bolji izbor od Surcina, Batajnice, Stare Pazove i slicnih sremskih mesta udaljenih 20-40 kilometara od Beograda?
fascinantno.Ево у одељењу моје ћерке већ су 4 кеве хијалуронке. Уверен сам да ћемо ускоро сви ми естетски некориговани бити дискриминисани и посматрани као заостали.
Banatsko Novo Selo - oko 16km udaljeno od Pančeva, oko 34km od centra Beograda.Sta mislite o mestima na pruzi za Vrsac?
Pancevo je bilo ozloglaseno zbog zagadjenja, jel to sad reseno ?BG komfor??
Meni je drago što sam se rešio življenja u Bgkomforuhororu, i zamenio ga Pančevom.
Grad od 100.000 stanovnika, sedište regiona, koji ima apsolutno sve što mi treba, a nema saobraćajni kolaps. Lep Tamiški kej, u fazi je rekonstrukcije i biće još lepši; obožavam da izvedem klinca tamo da se igra u pesku ili da se prošetam ili provozam bajsom s porodicom; kad jednog dana urade pasarelu ka drugoj obali, biće fantastično! Staro jezgro grada, sa divnom starom arhitekturom, koja, doduše zahteva ozbiljno renoviranje, pre svega najstarijeg industrijskog objekta u Srbiji - Vajfertove pivare. Gradski park, koji je, zapravo, centralni trg pun zelenila, u čijem neposrednom okruženju se nalaze banke, pošte, muzeji, restorani, ... Narodna bašta, verovatno jedan od najlepših, a svakako jedan od najodržavanijih parkova u Srbiji. I tako dalje i tako dalje ... A sve to bez gužve i stresa!
A kad se, eventualno, uželim BG komfora ... centar Pančeva je 15km udaljen od Trga Republike.
Cacak je za tebe ko stvoren.A sta mislite o Zaklopaci? (pripada opstini Grocka sto jeste deo Beograda).
Onaj deo uz Dunav mi deluje lepo a da nije skupo. Jedino sto je najbliza osnovna skola u Grockoj ili Vinci?
Ima li jos predloga za alternativu Beogradu?
Ovo i mene zanima. Takodje me zanima da li postoji voz na liniji Pancevo - Beograd. Bila bi interesantna iskustva kao i utisci, ako je neko presao iz BG za Pancevo. Primecujem da ima odlicnih zgrada u samom centru grada po solidnim i relativno prihvatljivim cenama.Pancevo je bilo ozloglaseno zbog zagadjenja, jel to sad reseno ?